[quote=1-na-1.com][quote="Vuk 20vt":21raiben]
Zato shto su Street Fighters i SFF trkachki timovi. Trkachki timovi voze trke, ne vucaraju se po televiziji. Mozda bi vozachi Vasheg tima imali znachajnije rezultate da su manje brinuli o televiziji, a vishe o svojim voznjama. Mozda i ne, uz takvog marketing menadzera, nisu morali ni o chemu da brinu.
[/quote:21raiben]
I ja sam dosao do istog zakljucka, da im je medijska slava udarila u glavu jer su shvatili da ne moraju ni da se trude vise jer ce i dalje biti u medijima, a ako im je auto u medijima onda je sponzor zadovoljan a to je najbitnije.
Kvalitetan odgovor. Ne vidim zasto je bio potreban onoliki uvod pre ovog misljenja.
Shvatio sam, moja greska.
Prepisujes mi vise nego sto znam, zahvaljujem. Samo nemam pojma o cemu pricas pa u duhu rasprave obrazlozi mi to i za ostale jer kako rece negde u u tvom tekstu ...ili dok svi drugi ne vide koji su Vashi interesi. jer ti izgleda bolje mene poznajes nego ja sebe.
[/quote:21raiben]Malo smo zavirili nosom gde ne trba. U kratkim crtama
da li smo ostvarili ono sto smo zeleli JESMO
da li su sponzori zadovoljni PREZADOVOLJNI
da li smo bili u medijima I VISE NEGO STO SMO OBECALI
da li smo prvi tim Srbije NARAVNO (mnogo smo jaki)
da li treba da se pravdamo luzerima NE TREBA
A da smo dobro izreklamirali sponzore govori to da ce i sledece sezone biti deo nas tako da ta prica o
Vasoj reklami i Vasim sponzorima ne pije vodu. A sto se tice koliko je ko popularan pokazace vreme i rezultati ,mislim da smo tu nedodirljivi a vi dokazite suprotno. Svi vec znaju ko su Street Fightersi i gde se nalaze.I nemoje pricati o stvarima u koje se malo razumete, trke su jedno a marketing drugo
Originally posted by "1-na-1.com":21raiben
Zato shto su Street Fighters i SFF trkachki timovi. Trkachki timovi voze trke, ne vucaraju se po televiziji. Mozda bi vozachi Vasheg tima imali znachajnije rezultate da su manje brinuli o televiziji, a vishe o svojim voznjama. Mozda i ne, uz takvog marketing menadzera, nisu morali ni o chemu da brinu.
I ja sam dosao do istog zakljucka, da im je medijska slava udarila u glavu jer su shvatili da ne moraju ni da se trude vise jer ce i dalje biti u medijima, a ako im je auto u medijima onda je sponzor zadovoljan a to je najbitnije.
Originally posted by Vuk 20vt
[/quote:21raiben]Malo smo zavirili nosom gde ne trba. U kratkim crtama da li smo ostvarili ono sto smo zeleli JESMO
da li su sponzori zadovoljni PREZADOVOLJNI
da li smo bili u medijima I VISE NEGO STO SMO OBECALI
da li smo prvi tim Srbije NARAVNO (mnogo smo jaki)
da li treba da se pravdamo luzerima NE TREBA
A da smo dobro izreklamirali sponzore govori to da ce i sledece sezone biti deo nas tako da ta prica o
Vasoj reklami i Vasim sponzorima ne pije vodu. A sto se tice koliko je ko popularan pokazace vreme i rezultati ,mislim da smo tu nedodirljivi a vi dokazite suprotno. Svi vec znaju ko su Street Fightersi i gde se nalaze.I nemoje pricati o stvarima u koje se malo razumete, trke su jedno a marketing drugo

, da znas da jesam sad.
Comment