Uostalom, ako se ne varam jedan clan SFF-a je izjavio da su oni jos neozbiljni te ne vidim razlog za tvoj ( )
Dva clana su izjavila da su neozbiljni. I ostali misle isto, pa to i dalje ne utiche na nashe rezultate.
Originally posted by 1-na-1.com
Osim par stotina takvih gledalaca, niko drugi za njih nece ni znati jer cela Srbija ce misliti da je Prasonja Racing tim uzeo prvo mesto. Kome ti vise verujes, tamo nekom websajtu koga moze napraviti bilo ko ili televiziji?
To je objavljeno na tv-u??
Sta? Zar do sada niste bili ozbiljni? Al sam se zeznuo! Onoliko ulozenog truda u diskusiji na SF Forumu a tamo svi neozbiljni.
Kakav vam je plan za iducu godinu kad postanete ozbiljni?
Ponovo, uzasno smo neozbiljni. Lucidnost odlikuje ove mlade ljude.
Za sledecu godinu i dalje planiramo da vozimo i da se zezamo. Ove godine je to bila dobra strategija.
Evo ja cu ti skratiti muke da se vise ne mucis. 1na1 Racing tim je jedini tim iz Srbije koji je ostvario timsko sponzorstvo od strane NISa pored Milosa Pavlovica.
Mozda greshim, ali se ne secam se da sam na Radetovom automobilu video NIS-ovu zalepnicu. Mozda se razlikuje moja od Vase definicije timskog sponzora. Ovako ja definishem timskog sponzora:
Ozbiljnost se stice postovanjem tudjeg rada, ulozenim sredstvima i ostvarenom uspehu
Upravo to je ono shto Vama nedostaje.
"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
Bitno je da je tvoj tim ozbiljan.Najneozbiljniji a najuspesniji,ni meni nije logicno ali shavtio sam jer smo jedini koji nesto rade.
Prvo priznajes da smo ozbiljni a onda odmah potom to negiras. Pun si kontradiktorsnosti...ako nekog optuzujes za nesto, odluci se sta je.
[quote="1-na-1.com"]
ja sam rekao da si ti i tvoj tim ozbiljan,izgleda da od tolike ozbiljnosti ne kapiras neke stvari...
Ne brini mi smo ti koji su neozbiljni,i tako neozbiljni imamo vise sponzora,prijatelja kluba i fanova nego sto ces ti imati za ceo svoj zivot...
motaj praznu slamu kiti se tudjim perijem,to tvoje guranje prazne price ljudima je jako nisko,i to ce neko malo pametniji brzo skapirati...
Meni je jasno da te sprecavamo u tvojoj manipulatorskoj misiji,da pocinjemo da krivimo tvoju lepu slicicu koju si nam svima predstavio....Jednostavno doslo je vreme boljih,lepsih,pametnijih ljudi da se pokazu
Osim par stotina takvih gledalaca, niko drugi za njih nece ni znati jer cela Srbija ce misliti da je Prasonja Racing tim uzeo prvo mesto. Kome ti vise verujes, tamo nekom websajtu koga moze napraviti bilo ko ili televiziji?
Ne mogu da verujem da toliko ozbiljan covek i dalje veruje televiziji
Sama zamisao Street Fighters kluba je bila odlicna,puno momaka koji su od nicega napravili nesto,posecivali sva moguca desavanja u vezi drag-a i ostalih dogadjaja vezanih za bilo kakav oblik auto sporta!
Momci koji su dokazali da nije sve u novcu nego i u entuzijazmu!
Slabiji su su otpali a borci ostali,svaka cast!
Ivan-ALFA
P.S
Da nadodam vezano za temu,ono sto cika dora pokusava da objasni je da ste svi dobro dosli i da mozete vasim iskustvom u tuningu i opstem poznavanju ( npr o Drag-u ) ili bilo cemu pomoci da omasovimo jednu opstetehnicku kulturu ovde u Srbiji i sire!
Ozbiljnost se stice postovanjem tudjeg rada, ulozenim sredstvima i ostvarenom uspehu
Upravo to je ono shto Vama nedostaje.[/quote:1w0zkgrz]
Promasio si temu kao i ostali pre tebe. Tema je:
Zasto nema Streetfightersa i SFF u medijima ako su zauzeli prva dva mesta u sampionatu? ....i dali bi neko znao da su to oni ostvarili ako bi se na televiziji pojavila informacija da je neki drugi racing tim prvi od timova iz Srbije.
Znaci, niko nije negirao vas uspeh, cak sam i ja to pozdravio ovde
...jer su jedini tim iz Srbije koji se okitio prvim mestima u Hrvatskoj a svi znamo kako je tesko tamo to ostvariti. Toliko su brzi da smo se bas namucili da ih sa kamerom otpratimo...
Kad se posle toga pogledaju postovi, kao da ste se trgli, nastalo je opisivanje ko su SF i SFF sto je samo potvrda da je tema ostvarljiva i da bi se moglo proturiti da je neki drugi najbolji tim iz Srbije.
Umesto da vam je to pouka da trebate da radite na svom publicitetu, vi drvlje i kamenje na nas.
Vise sam od tebe ocekivao Vuce...
Primer sa slikom samo jos vise potvrdjuje ono sto sam rekao, kome ces vise verovati reportazi na RTS-u ili necijoj slici. Jel slikom hoces da kazes da ste imali sponzora ili da su ova trojica vozili za Beotel kao njihovog sponzora?
Evo ja cu ti skratiti muke da se vise ne mucis. 1na1 Racing tim je jedini tim iz Srbije koji je ostvario timsko sponzorstvo od strane NISa pored Milosa Pavlovica. Ovaj isti tim je najuspesniji tim u poslednjih 5 godina koji je ostvario za svoje sponzore veliki odnos izmedju ulozenih sredstava i dobijene reklame. Za one koji to ne znaju, sponzorstvo nije donatorstvo. O ucescu tog tima u takmicenju 402SR su izvestavale televizije. Takodje samo o njegovim clanovima tima i clanovima Prasonja racing je pisano u Topspeed-u. Websajt tima 1na1 je posetilo 15,000 unikatnih posetilaca za vreme odrzavanja 402SR u 2007 godini. Video klipove 1na1 racing tima koji se nalaze na YouTube i streetfire.net imaju preko 100,000 pregleda.
Da bi se sve to ostvarilo, potrebno je bilo ULOZITI PUNO PARA sa nadom da ce ti se to vratiti. Ako je nekome problem da ulozi 200 evra u nesto, a sa tim moze ostvariti sponzorstvo od nekoliko hiljada evra onda taj nikad nece biti ozbiljan i dzaba mu uspeh kad niko za to ne zna.
Dao sam Milosu odgovor kako se stice publicitet (citaj sta pise boldirano u mom gornjem QUOTE), jer medije placa sponzor a ne tim, a ti si izvukao samo ono sto mislis da ti odgovara. Ocito da Beotel nije bio SPONZOR vec DONATOR, inace se ne bi dogodilo da Ivan Vulovic vec u Rijeci nema nalepnice Beotela a bogami nema ih ni u Banjaluci. Kako sad deluje ova slika koju si istakao? Istinito?
Ovo izgleda vazi i za tebe.....
Sad bi trebalo da razumes, ali ako ti posle ovoga nije logicno i jasno, onda ti nikada nece biti.
Ne brini mi smo ti koji su neozbiljni,i tako neozbiljni imamo vise sponzora,prijatelja kluba i fanova nego sto ces ti imati za ceo svoj zivot...
Odgovor na ovaj deo je odgovor koji sam dao Vuku, da ne pisem dvaput.
Originally posted by milosVTS
...to tvoje guranje prazne price ljudima je jako nisko,i to ce neko malo pametniji brzo skapirati...
Brzo?
Meni je jasno da te sprecavamo u tvojoj manipulatorskoj misiji,da pocinjemo da krivimo tvoju lepu slicicu koju si nam svima predstavio
Koja ti se to slika krivi?
Pre bih rekao da ja imam ono sto tebi i tvojim suflerima treba a vi bi to za dzabe da dobijete!
Jednostavno doslo je vreme boljih,lepsih,pametnijih ljudi da se pokazu
To ce vreme pokazati koliko su istrajni i da li zele da uce.
Vidim da pocinjes da primas stvari licno i pocinjes da izmisljas jer ne znas kako dalje da se branis. Tema je veoma jasna i niska je onima koji nece u nju da se udube i pokusaju da nadju razloge zasto je tako vec onda to prepisuju nekim manipulacijama i insunijacijama.
Forum je mesto gde se raspravlja na neku temu i iznose se misljenja. Tema je ovde jasna. To sto neki pokusavaju da je iskrive obicno im se obije o glavu kao sto se i tebi dogodilo. Zato se sad lepo vrati i procitaj ponovo sta je tema, i ako imas sta pametno na nju da zboris ti reci, jer inace ova nasa razmena je nepotrebno opterecenje servera na ovom forumu.
To sto radi adminstator ove teme je veoma neprakticno i nije dobro.
Posto je izmenio tekst u mojim postovima odredjene reci za druge reci smatram to zloupotrebom sluzbenog polozaja a to se sankcionisse svuda, zar ne?
Tema je "kraj shampionata 2007 u streetrace-u". Iznose se utisci, izmedju ostalog i o ovakvim stvarima. Znachi nisam je promashio.
Zasto nema Streetfightersa i SFF u medijima ako su zauzeli prva dva mesta u sampionatu? ....i dali bi neko znao da su to oni ostvarili ako bi se na televiziji pojavila informacija da je "1-na-1" tim prvi od timova iz Srbije.
Zato shto su Street Fighters i SFF trkachki timovi. Trkachki timovi voze trke, ne vucaraju se po televiziji. Mozda bi vozachi Vasheg tima imali znachajnije rezultate da su manje brinuli o televiziji, a vishe o svojim voznjama. Mozda i ne, uz takvog marketing menadzera, nisu morali ni o chemu da brinu. Da se pojavila takva informacija, i dalje bi bila neistinita i lazna. Sindrom noja ne opravdava laz. Laz je pogreshna!
Znaci, niko nije negirao vas uspeh, cak sam i ja to pozdravio ovde
Stavite prst na chelo i razmislite, da li ste Vi uopshte u mogucnosti da negirate ili opovrgnete nash uspeh. Mozete da kazete Vashe mishljenje, verovatno ce vas neko i saslushati. To je sve. Hvala za chestitke na uspehu. Trudicemo se da nastavimo da Vas radujemo.
Kad se posle toga pogledaju postovi, kao da ste se trgli, nastalo je opisivanje ko su SF i SFF sto je samo potvrda da je tema ostvarljiva i da bi se moglo proturiti da je 1-na-1 najbolji tim iz Srbije.
Ova tema je imala tachno 49 pregleda do trenutka kada sam ja krenuo da kucam u njoj, gde su se kasnije pridruzili i ostali vozachi. Ko onda tu nosi temu? Kao i svaka druga laz, moze da se poturi da ste najbolji tim iz Srbije. Vec sam rekao da je lako steci poverenje, teshko ga je zadrzati. Mnogi ljudi iz istorije su pokushavali da zadrze poverenje lazima. Pre ili kasnije sve dodje na svoje.
Umesto da vam je to pouka da trebate da radite na svom publicitetu, vi drvlje i kamenje na nas.
Vi treba da radite na odnosima sa ljudima. Mene chudi da Vi sa zivotnim iskustvom koje imate niste shvatili kako treba sa ljudima komunicirati. Mene su uchili tome iz marketing menadzmenta, a chudi me da Vas nisu, obzirom da se predstavljate kao takav. To je razlog drvlja i kamenja. Da ne kenjate po ostalim vozachima celu sezonu, niko Vas ne bi uzimao u usta.
Vise sam od tebe ocekivao Vuce...
Postoje neki ljudi koji imaju mnogo vaznija ochekivanja od mene. Mnogo mi je bitnije da su oni zadovoljni. Moram priznati da mi najiskrenije nije stalo do toga shta ste ochekivali od mene. Ja sam ono shto jesam, nema foliranja.
Primer sa slikom samo jos vise potvrdjuje ono sto sam rekao, kome ces vise verovati reportazi na RTS-u ili necijoj slici. Jel slikom hoces da kazes da ste imali sponzora ili da su ova trojica vozili za Beotel kao njihovog sponzora?
Opet se ne slazem. Primer sa slikom potvrdjuje ono shto sam ja rekao, odnosno da tako treba da izgleda timski sponzor. Ta "trojica" su vozachi Street Fighters tima, koji je imao Beotel, Sunoco i Good Year kao sponzore. Kada ne budete morali da jurite vozache po kaficima, nego kada dodjete u situaciju da imate dve (za sledecu sezonu se razmatra pravljenje i trece) ekipe, shvaticete da ekipe same odluchuju o tome ko ce imati koga za sponzora. SFF je imao medjusobni dogovor koji je maksimalno isposhtovan od strane svih vozacha, zato smo i u timu imali drugachije oznachene automobile. Ali se ni ne hvalimo da smo imali timske sponzore u SFF. Ne secam se Danijelovog auta, poshto se nije neshto preterano ni vozio, ali ni na slikama koje imam definitivno ne vidim NIS na Radetovom autu. Josh nisam chuo Vashu definiciju timskog sponzora.
Dao sam Milosu odgovor kako se stice publicitet (citaj sta pise boldirano u mom gornjem QUOTE), jer medije placa sponzor a ne tim
Nazalost, priznacu Vam iskreno da Vas uopshte ne smatram za ozbiljnog menadzera, a verujte mi na rech da poznajem vishe ozbiljnih (imam ih chak i u porodici). Vasha objashnjenja rado chitam, ali ako se ne slazem sa njima ne prihvatam ih. Medije placa onaj ko ima para, nisu im nishta sladje pare od sponzora nego od pojedinca ili tima. Ponavljam. Mi ne vozimo trke da bi postali zvezde, nego zato shto volimo. Kada mi budete odgovarali na ovaj tekst, uzmite ovo kao osnovu nasheg razmishljanja, pa bar probajte da shvatite o chemu govorim.
Ocito da Beotel nije bio SPONZOR vec DONATOR, inace se ne bi dogodilo da Ivan Vulovic vec u Rijeci nema nalepnice Beotela a bogami nema ih ni u Banjaluci. Kako sad deluje ova slika koju si istakao? Istinito?
Nazalost, zbog vishe razloga je Vulovic u Rijeci i Banja Luci vozio auto bez nalepnica. Neki od razloga su objektivni, neki chisto subjektivni. Nije smelo do toga da dodje, ali se i to interno razjasnilo. O tome govori chinjenica da Street FIghters tim sledecu sezonu vozi u nepromenjenom sastavu. Do komplikacija je doshlo i zbog problema sa trece strane. Kao shto rekoh, to je razjashnjeno.
Slika koju sam ja istakao JESTE istinita. Mozda ce Vam zvuchati neverovatno, ali ja ne lazem. Nikakav nagon nemam za tim. Mislim da lazu iskompleksirani ljudi koji istinom ne mogu da steknu za sebe koliko misle da zasluzuju. U mom sluchaju istina sasvim lepo radi posao.
Sad bi trebalo da razumes, ali ako ti posle ovoga nije logicno i jasno, onda ti nikada nece biti.
Na taj nachin prichajte sa svojim sinom. Vi jednostavno ne shvatate da vam je temelj priche truo. Vi ste meni jasni, nazalost sretao sam se u zivotu chesto sa takvim ljudima, i jako dobro sam upoznat sa Vashom demagogijom. Mogu Vam reci da niko nije dobro proshao. Ima istine u narodnoj "Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada". Mislite o tome.
Ovu raspravu sam spreman da nastavim sa Vama, ili dok Vi ne shvatite o chemu govorim, ili dok svi drugi ne vide koji su Vashi interesi. I Vi i ja znamo ko ovde govori istinu, pa upotrebite vash "management skills" da vidite dalji razvoj dogadjaja.
Ukoliko gazde ovde smatraju da rasprava ne treba da se nastavi, znate gde mozemo da nastavimo.
Ja mislim da je pricha u duhu sporta i da neke stvari treba isterati na chistac.
"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
To sto radi adminstator ove teme je veoma neprakticno i nije dobro.
Posto je izmenio tekst u mojim postovima odredjene reci za druge reci smatram to zloupotrebom sluzbenog polozaja a to se sankcionisse svuda, zar ne?
Šta tačno i konkretno? Nisam administrator teme ali mogu da utičem na njega.
Ukoliko gazde ovde smatraju da rasprava ne treba da se nastavi, znate gde mozemo da nastavimo.
Ja mislim da je pricha u duhu sporta i da neke stvari treba isterati na chistac.
Sve dok nema stolica i pivskih flaša u glavu tema je zanimljiva...
I konkretno pitanje.. Ako je to zvanično takmičenje (prvenstvo) zašto nigde nema zvaničnih rezultata?
Zasto nema Streetfightersa i SFF u medijima ako su zauzeli prva dva mesta u sampionatu? ....i dali bi neko znao da su to oni ostvarili ako bi se na televiziji pojavila informacija da je neki drugi tim prvi od timova iz Srbije.
Zato shto su Street Fighters i SFF trkachki timovi. Trkachki timovi voze trke, ne vucaraju se po televiziji. Mozda bi vozachi Vasheg tima imali znachajnije rezultate da su manje brinuli o televiziji, a vishe o svojim voznjama. Mozda i ne, uz takvog marketing menadzera, nisu morali ni o chemu da brinu. [/quote:2u7dpi21]
I ja sam dosao do istog zakljucka, da im je medijska slava udarila u glavu jer su shvatili da ne moraju ni da se trude vise jer ce i dalje biti u medijima, a ako im je auto u medijima onda je sponzor zadovoljan a to je najbitnije.
Originally posted by Vuk 20vt
Da se pojavila takva informacija, i dalje bi bila neistinita i lazna. Sindrom noja ne opravdava laz. Laz je pogreshna!
Stavite prst na chelo i razmislite, da li ste Vi uopshte u mogucnosti da negirate ili opovrgnete nash uspeh. Mozete da kazete Vashe mishljenje, verovatno ce vas neko i saslushati. To je sve. Hvala za chestitke na uspehu. Trudicemo se da nastavimo da Vas radujemo.
Kvalitetan odgovor. Ne vidim zasto je bio potreban onoliki uvod pre ovog misljenja.
Mi ne vozimo trke da bi postali zvezde, nego zato shto volimo. Kada mi budete odgovarali na ovaj tekst, uzmite ovo kao osnovu nasheg razmishljanja, pa bar probajte da shvatite o chemu govorim.
Shvatio sam, moja greska.
...jako dobro sam upoznat sa Vashom demagogijom.
Prepisujes mi vise nego sto znam, zahvaljujem. Samo nemam pojma o cemu pricas pa u duhu rasprave obrazlozi mi to i za ostale jer kako rece negde u u tvom tekstu ...ili dok svi drugi ne vide koji su Vashi interesi. jer ti izgleda bolje mene poznajes nego ja sebe.
@Vuk20vt
Internet je čudo, izguglam Streetfighters da vidim ko i šta, pa dobijem ovu temu prva strana i tamo ovi linkovi
Ali opet nema ceo poredak, prilično neozbiljno...
@Dora Nazalost celu sezonu smo kuburili sa tim rezultatima. Dugo se chekalo na objavljvanje i na kraju nisu napravili tabele. Izgleda da nemaju dobar tim koji radi na tome. Objavili su samo prva 3 mesta poshto se za njih dodeljuju nagrade, pa su smatrali da je nebitno ostalo.
I ja sam dosao do istog zakljucka, da im je medijska slava udarila u glavu jer su shvatili da ne moraju ni da se trude vise jer ce i dalje biti u medijima, a ako im je auto u medijima onda je sponzor zadovoljan a to je najbitnije.
Bojim se da Vam je zakljuchak pogreshan. Za Radeta sam siguran, a verujem da je i sa Zokijem isto, da ne idu na trke da bi zadovoljili sponzore nego zato shto vole da se trkaju. Sponzori su tu da pomognu vozachima da ostvare bolje rezultate, i tako dobiju adekvatnu promociju. Po Vashoj logici, npr. ako vozach nekog slabijeg tima u f1, dozivi ozbiljnu nesrecu, sponzor bi trebao da bude srecan poshto ce dobiti vishe od obaveznih 2 minuta gledanosti po trci, a vozach bi trebao da bude srecan jer je njegov sponzor dobio vishe od 2 minuta po trci. Npr. polomljene noge ili ruke mu ne smetaju da razmishlja o tome kako je njegovim sponzorima dobro. Naravno karikiram, ali se baziram na ovome shto ste napisali.
Prepisujes mi vise nego sto znam, zahvaljujem. Samo nemam pojma o cemu pricas pa u duhu rasprave obrazlozi mi to i za ostale jer kako rece negde u u tvom tekstu ...ili dok svi drugi ne vide koji su Vashi interesi. jer ti izgleda bolje mene poznajes nego ja sebe.
Naravno da Vas ne poznajem bolje nego shto sami sebe znate. Ja znam samo ono shto prochitam, a iz toga izvlachim zakljuchke. Naime, negde sam vec pomenuo da imam odlichno pamcenje, a pored toga volim i da zapisujem. Vishe puta do sada se videlo kako menjate mishljenje, i prilagodjavate ga situaciji koja Vam odgovara u datom trenutku. Poslednji bitniji primer za to je vec pomenuta nagla promena odnosa prema vozachima kada ste shvatili da Vam mogu koristiti. Konkretno i vrlo precizno, Vash interes je da zaradite pare na sve moguce nachine, a ponashate se kao da ostali imaju amneziju. To su i kolege pokushale da Vam kazu, ali izgleda da im ne ide da to objasne precizno kao meni. Malko su previshe emotivni, pa se unesu u raspravu bez potrebe.
Mozda ja to predstavljam na previshe lep nachin, ali za ono shto Vam pripisujem nije potrebno da mi se zahvaljujete.
Ako ima josh neshto shto nisam dovoljno dobro objasnio, stojim Vam na raspoloaganju.
@Dora Nazalost celu sezonu smo kuburili sa tim rezultatima. Dugo se chekalo na objavljvanje i na kraju nisu napravili tabele. Izgleda da nemaju dobar tim koji radi na tome. Objavili su samo prva 3 mesta poshto se za njih dodeljuju nagrade, pa su smatrali da je nebitno ostalo.
Kad neko kaže zvanično takmičenje, prvenstvo ili kako se već zove i prodaje to za pare gledaocima i učesnicima za očekivati je malo veću ozbiljnost, jedna exel tabela bi to rešavala sama od sebe.
Kako sad oni što su četvrti na primer da znaju da su baš oni ti i što su uopšte učestvovali kad ne postoje.
Zato i ima ovakvih bespotrebnih rasprava ko je 6. a ko 7.
Comment