ADA HUJA TRENING DAY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bojan335
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2007
    • 332

dodjes i udjes [[ potrebno auto sa zadnjom vuchom ]] malo guma dobra volja i sve ostalo za DZ

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

Originally posted by Bojan335
      ja imam na tom pravcu skoro 120km/h a mozda i vise ne znam nisam bas nikad gledao ali napunim punu trecu do kraja i kad uletim u krivinu pogledam preko stotke stoji
      znam da ide druga do blokade, znaci 90
      ali imalo je jos dosta mesta, nego jo ovaj ortak rano kocio

a inace i ja, koliko se secam napunim drugu skoro do kraja, znaci dosta preko 100
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• JaMaL
        CBC Senator XXL
        • 14.04.2007
        • 448
        • JaMaL

jedino pitanje kada da se dodje?

posto cela manifestacija traje od 9 do 17-18 koliko sam skapirao... i bice gomila kola tamo... kada je otprilike najbolje doci da se baci u akciju da ne pravimo preveliku guzvu i da ne prokljucamo na suncu dole...?

Comment

• cvrle
          CBC Senator XXL
          • 11.06.2006
          • 1008
          • Beograd,Banovo brdo

Prijavljivanje onih koji bi za drift je cini mi se isto od 9 do 10-10.30, trebalo bi proveriti nisam siguran, ali mi nekako logicno posto ce na parkingu biti mnogo kola za styling, DB drag i sl., pa mislim da se nece tako lako proci do drifterskog dela, sta znam kako su organizovali, ajde Boki ako stignes proveri i napisi kad treba drifteri da dodju. Ja sam cuo da ce na ulazu da dele startne brojeve da bi bilo nekog reda na stazi verovatno...
          Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

Kako je pisalo na ATCu,prijave idu od 9 do 10:30 ali ATC zadrzava pravo naknadne izmene.Btw,najverovatnije dolazim kao publika .

Comment

• [FTS]mod
              CBC Početnik
              • 11.12.2007
              • 5
              • Tokio-Beograd

Potrebno je da se preko interneta prijavite za ucesce najkasnije do veceras a ulazak je sutra od 9 do 10i30! Bar sam ja tako cuo! I niko ko sutra bane nece biti pusten unutra!

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

ja dolazim, ali felne i dalje nemam
                mada, iako nadjem felne ne znam da li cu voziti jer sam opet poceo da dobijam zvuk na spoju grana-turbina, sto ce se kroz neko vreme pretvoriti u ponovno kidanje dihtunga

ali ne samo to, jer ce verovatno izdrzati vikend, problem je sto imam boost leak, a samim tim i manje snage uz neravnomerniji razvoj

poludeo sam, ne znam sta da vam kazem

mozda cu voziti, ali pre svega dolazim da upoznam drift ekipu
                Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

Evo,dok u Mladenovcu cekam ortaka da me slepa, da vas sve obavestim da ce sutrasnji dan proci bez Skyline-a.

dobio sam omanju eksploziju pod haubom i izbio mi je rashladnu tecnost

ne znam da li je samo neko crevo ili turbina, u svakom slucaju se ovaj,vrhunski isplanirani vikend u beogradu, zavrsava i pre nego sto je poceo

Comment

• cvrle
                    CBC Senator XXL
                    • 11.06.2006
                    • 1008
                    • Beograd,Banovo brdo

Bas bez veze , racunali smo na tebe, taman bi zamalo Japanese mafia bila jednom brojnija od bemvejaca, nema veze, nadam se da nije nista ozbiljno pu pu pu dalje od turbine, i da je samo crevo u pitanju.

Evo spy-cam auta jednog od vozaca sutra, motor 3.5, Koniji, H&R-ovi i ostale kvarcnibojzlice , zvuci brrmmmm mnooogo dobro...U trenutku slikanja prednji branik jos nije bio zakacen kao i jos par detalja (koska,nalepnice...) ali sutra ce biti u full-u...

Jedva cekam da vidim Petosevicev V8 na stazi al da ga Boki protera onako momacki...
                    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Igor
                      CBC Senator XXL
                      • 30.12.2004
                      • 394
                      • DORCOL REPUBLIKA

Originally posted by skyline
                      ne znam da li je samo neko crevo ili turbina,
                      Sta sa turbom ? da je ekplodirao ? opusti se crevo je... trulo verovatno... ili ti je dihtung losiji pa je naduvaovao creva... turbo ne moze da ekplodira a narocito u vezi sa vodom...
                      Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
                      Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R

Comment

• skyline
                        CBC Senator XXL
                        • 31.07.2007
                        • 3149
                        • Cacak

ne znam
                        doslepao sam auto do cacka (100km ) i ostavio kod majstora

videce ovih dana sta je u pitanju, pa onda u Turbo servis da malo "popricamo"

Comment

• Laki GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2006
                          • 2426
                          • Beograd-Vozdovac

Originally posted by cvrle
                          Jedva cekam da vidim Petosevicev V8 na stazi al da ga Boki protera onako momacki...
                          Ovo je recenica koju sam ja danas izgovorio i kad sam video kako auto ide......
                          Jes da Petosevic ne zna te stvari ali zato kad ga ovaj kralj Kurbalija uvatio yebo mu je i oca i majku,prvo sto je auto looodilo i ne zna kad je u kojoj brzini(povlaci cinimi se isto i u I i u V-oj),a drugo sto mu je ovaj ludak palio jednom konstantan krug gume!

Ja sam ostao bez texta,Bojane svaka ti cast na danasnjem driftu,mislim da si objasnio mnogo toga sa V8 kockom u onih nekoliko krugova i bilo mi je smorno sto nisi jos makar jedno 30X izaso sa njim na stazu.

Sta reci osim svaka cast na znanju i umecu!

Pozz
                          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

ja sam stajao na bedemu, kod druge krivine
                            zemlja se bukvalno trese kad se osmak opali po gasu
                            a to kako onu karoserijicu baca po stazi, nema potrebe da komentarisem, videli ste i sami
                            imam nekih snimaka sa te krivine, postavim sutra

@Bojan - majstore, stvarno respect za voznju
                            zao mi je sto se nismo upoznali danas, ali nisam hteo da te smaram, jer verujem da te je startovalo 15836 ljudi

Comment

• M@rio
                              CBC Veteran
                              • 13.07.2007
                              • 166
                              • Čačak-Beograd(studiram)

Ih sto mi krivo sto nisam bio.
                              If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.

Comment

• GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.04.2007
                                • 1018
                                • Zemun

Ajde slikice i klipovi!
                                Dr. Fritz Indra

Comment

Working...
                                X