dodjes i udjes [[ potrebno auto sa zadnjom vuchom ]] malo guma dobra volja i sve ostalo za DZ
ADA HUJA TRENING DAY
Collapse
X
-
Originally posted by Bojan335ja imam na tom pravcu skoro 120km/h a mozda i vise ne znam nisam bas nikad gledao ali napunim punu trecu do kraja i kad uletim u krivinu pogledam preko stotke stojiide druga do blokade, znaci 90
ali imalo je jos dosta mesta, nego jo ovaj ortak rano kocio
a inace i ja, koliko se secam napunim drugu skoro do kraja, znaci dosta preko 100Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
jedino pitanje kada da se dodje?
posto cela manifestacija traje od 9 do 17-18 koliko sam skapirao... i bice gomila kola tamo... kada je otprilike najbolje doci da se baci u akciju da ne pravimo preveliku guzvu i da ne prokljucamo na suncu dole...?
Comment
-
-
Prijavljivanje onih koji bi za drift je cini mi se isto od 9 do 10-10.30, trebalo bi proveriti nisam siguran, ali mi nekako logicno posto ce na parkingu biti mnogo kola za styling, DB drag i sl., pa mislim da se nece tako lako proci do drifterskog dela, sta znam kako su organizovali, ajde Boki ako stignes proveri i napisi kad treba drifteri da dodju. Ja sam cuo da ce na ulazu da dele startne brojeve da bi bilo nekog reda na stazi verovatno...
Comment
-
-
ja dolazim, ali felne i dalje nemam
mada, iako nadjem felne ne znam da li cu voziti jer sam opet poceo da dobijam zvuk na spoju grana-turbina, sto ce se kroz neko vreme pretvoriti u ponovno kidanje dihtunga
ali ne samo to, jer ce verovatno izdrzati vikend, problem je sto imam boost leak, a samim tim i manje snage uz neravnomerniji razvoj
poludeo sam, ne znam sta da vam kazem
mozda cu voziti, ali pre svega dolazim da upoznam drift ekipuKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Evo,dok u Mladenovcu cekam ortaka da me slepa, da vas sve obavestim da ce sutrasnji dan proci bez Skyline-a.
dobio sam omanju eksploziju pod haubom i izbio mi je rashladnu tecnost
ne znam da li je samo neko crevo ili turbina, u svakom slucaju se ovaj,vrhunski isplanirani vikend u beogradu, zavrsava i pre nego sto je poceoKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Bas bez veze, racunali smo na tebe, taman bi zamalo Japanese mafia bila jednom brojnija od bemvejaca, nema veze, nadam se da nije nista ozbiljno pu pu pu dalje od turbine, i da je samo crevo u pitanju.
Evo spy-cam auta jednog od vozaca sutra, motor 3.5, Koniji, H&R-ovi i ostale kvarcnibojzlice, zvuci brrmmmm mnooogo dobro...U trenutku slikanja prednji branik jos nije bio zakacen kao i jos par detalja (koska,nalepnice...) ali sutra ce biti u full-u...
Jedva cekam da vidim Petosevicev V8 na stazi al da ga Boki protera onako momacki...
Comment
-
-
Originally posted by skylinene znam da li je samo neko crevo ili turbina,
Comment
-
-
ne znam
doslepao sam auto do cacka (100km) i ostavio kod majstora
videce ovih dana sta je u pitanju, pa onda u Turbo servis da malo "popricamo"Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Originally posted by cvrleJedva cekam da vidim Petosevicev V8 na stazi al da ga Boki protera onako momacki...
Jes da Petosevic ne zna te stvari ali zato kad ga ovaj kralj Kurbalija uvatio yebo mu je i oca i majku,prvo sto je auto looodilo i ne zna kad je u kojoj brzini(povlaci cinimi se isto i u I i u V-oj),a drugo sto mu je ovaj ludakpalio jednom konstantan krug gume!
Ja sam ostao bez texta,Bojane svaka ti cast na danasnjem driftu,mislim da si objasnio mnogo toga sa V8 kockom u onih nekoliko krugova i bilo mi je smorno sto nisi jos makar jedno 30X izaso sa njim na stazu.
Sta reci osim svaka cast na znanju i umecu!
PozzVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
ja sam stajao na bedemu, kod druge krivine
zemlja se bukvalno trese kad se osmak opali po gasu
a to kako onu karoserijicu baca po stazi, nema potrebe da komentarisem, videli ste i sami
imam nekih snimaka sa te krivine, postavim sutra
@Bojan - majstore, stvarno respect za voznju
zao mi je sto se nismo upoznali danas, ali nisam hteo da te smaram, jer verujem da te je startovalo 15836 ljudiKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Comment