Prva zvanicna trka na 402 metra 24.04.2005

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Ma jasno mi je to za swede i pojas, ali ipak se nisu TOLIKO pametni rodili. Trial & error je i dalje najefikasniji nacin ucenja, pogotovo u Srbiji.

Slazem se za kritiku ali komentar od malopre mi je zvucao...pa iskreno, kao da si mislio da je organizator sve te pare uzeo sebi... Ako nisi, OK, nisi, jer i nije tako. Cudna je ovo zemlja, i tek sad kad su sponzori videli da u ovome ima i neka para, onda ce poceti nesto i da se desava po tom pitanju,...

Vidi, razumem ja da mozda isprva moze i to da se pomisli, ali VERUJ mi znam samo mali deo problema koji su pratili organizaciju i stanje stvari na terenu od danas - to je HAOS!! Jasno mi je da prva pomisao vezana za Srbiju i pare bude lopovluk, ali nekad nije ni istina Verovao ili ne

Neka, samo lupi po KONSTRUKTIVNOJ kritici, i siguran sam da iako je ovo bio probni balon, po meni je, uprkos svim greskama, bio uspesan jer najvaznije je postignuto - ubedjenost sponzora da OVDE IMA PARA - sto je u neku ruku i najboplji garant da ce ove manifestacije da se nastave, a samim tim, uz dooobru kritiku, da budu sve bolje i bolje

Boze pomozi
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Originally posted by 206
      ...i tek sad kad su sponzori videli da u ovome ima i neka para, onda ce poceti nesto i da se desava po tom pitanju,...
      Upravo tako. Sve u svemu, mislim da je ovo jako znacajan dogadjaj bas zbog ovoga sto je 206 rekao.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

E , nemoj sad tako.. znam ja da je sve naopako organizovano, kad se jure pare ima drugi nacin. Nikakvi sponzori itd. no, vidim da taj segment fali.

No taj deo zadrzavam za Cannon

Nema tu pametovanja, pogledas kako je preko velike bare i iskopiras upravo tu je finta "roditi se pametan" ne na svojim greskama, no , mi smo mi
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

206, osnovni problem po meni je amaterstvo organizatora. Ljudi su bili ocigledno potpuno nesvesni dve cinjenice:

1.) U kojoj zemlji zive i kakva im je ciljna grupa (pod tim podrazumevam i broj ljudi, kao i njihov nacin razmisljanja i ponasanja). Rekoh na drugom forumu....nisu organizovali drag u Svedskoj, nego Srbiji
          2.) ako ova manifestacija, kao prva bude potpuni promasaj u organizaciji, revoltirani ljudi nece imati toliku zelju da dodju ponovo, ako ista organizacija bude.

Mislim da je problem u planiranju dogadjaja. I to je greska u startu. Ako si nekad imao veze sa marketingom (a cini mi se da si reko da si studirao management), onda znas piramidu, gde ti je na najnizem nivou 4P (Product, place, price, promotion)....i to mislim da je uradjeno predobro, problem je bio na visim nivoima....tj. na strategiji i na cilju. Mislim da je tu izbio sukob. Hteli su sto bolje, sa sto manje troskova....previdjajuci potpuno dugorocni efekat i odjek manifestacije.

Da su se trudili....to ne sumnjam, ali ma koliko se trudio, ako nemas resurse, nema bas prevelikog efekta.

Moje misljenje ja da kod nas ima jako mnogo ljudi koji svoje mogucnosti precenjuju i samim tim ne mogu da shvate realnu situaciju....a to se pokazalo na mnogo manifestacija, ne vezanih za automobilizam.

Situaciju bi resilo mnogo vise ljudi u organizaciji i osoblju. Jer, uvek je bolje imati vise ljudi nego sto procenjujes da je potrebno za posetu, nego premalo.

Znas, moras da snosis rizik organizujuci neki masovan skup i ne moze niko osim tebe da bude kriv ako se nesto desi neplanirano. Gledam da organizatori najvise krive ljude koji su svoim neodgovornim ponasanjem izazivali incidente....ali su ipak organizatori ti koji su to trebali da sprece...jer su trebali da znaju da ne organizuju gostovanje becke Opere, vec da je i vise nego za ocekivati takve ljude tamo.

I da....iako nisam prisustvovao, danas su mi se javljali ljudi koje sam poslao, i oni su svi do jednog ogorceni na organizatora...a ne na ljude koji su tamo bili....jer ****** uvek ima, zar ne ?

Comment

• BOOST
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

206?? Hoces konstruktivno resenje za parking?

Chitam i na Fandjo forumu sve pokusaje da odbranis organizatora, ali necu da se mesam tamo i da na forumu organizatora dobijem posle kritiku kako se*em

Negde pri Batajnici postoji dovoljno mesta da se prakiraju automobili.

Organizator placa autobuse GSP da rotiraju na svako 1/2 sata od parkinga do samog aerodroma.

Nista nije problem ako se dobro razmisli.

Inache , slazem se sa Brabusovim rezonom i procenom stanja
            move your mind

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Po mojoj slobodnoj proceni osnovna i najveca greshka organizatora; chim je masa dostigla KRITICHAN broj za kontrolu, kapija je trebala biti zatvorena! Osim, ako ne$to drugo nije bilo primarni cilj...

Sve drugo se mozhe pripisati ne iskustvu itd, ali opet - svega drugog ne bi ni bilo "da je Perica otishao pravo u policiju".

U svakom sluchaju, nadam se svetlijoj buducnosti, a hvala Bogu - svi su ostali zhivi.
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Jovan HF
                CBC Veteran
                • 13.02.2005
                • 145
                • BGD-Karaburma

Slazem se sa vecinom organizacija nula....! Bar meni je mnogo zanimljivije u Pancevu.
                206-najvecu zelju sam imao da vidim kako ide pezo ali nista od toga
                Sta mislis kakve su ti sanse bile da si ucestvovao u trci?

Odusevio me je dule sa BMW a pogotovo ono sistanje pri saltanju, beli GSI, bela korsa, crveni jugic,punto zuti.

Ljudi sta bi sa astrom turbo da se nije pokvarila?

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
                www.lovatogas.co.yu

Comment

• Uros Piperski
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2005
                  • 2978
                  • Beograd

Evo sta sam ja uslikao.

Problemi?

Zasto se nikome nisu svidele ove devojcice? Meni su izgledale jako slatko sa ove udaljenosti

Ostale slike su ovde: http://img210.imageshack.us/gal.php?g=ts136di.jpg

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Jovan HF
                    CBC Veteran
                    • 13.02.2005
                    • 145
                    • BGD-Karaburma

Ma totalni krsevi ove igracice!!!

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
                    www.lovatogas.co.yu

Comment

• Igor
                      CBC Senator XXL
                      • 30.12.2004
                      • 394
                      • DORCOL REPUBLIKA

Originally posted by BOOST
                      Koji je bio najbrzi FWD?
                      FWD po ljudima je bila najbrojnija klasa....
                      Vedrane nisam uzeo ja nikakvog korada... Ja treba drugu lamelu pre da uzmem
                      Ja samo ostao daleko preko 16... (16.4)
                      Nisam uspeo ni vektru obicnu da uhvatim...
                      Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
                      Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

Originally posted by Igor
                        Originally posted by BOOST
                        Koji je bio najbrzi FWD?
                        FWD po ljudima je bila najbrojnija klasa....
                        Vedrane nisam uzeo ja nikakvog korada... Ja treba drugu lamelu pre da uzmem
                        Ja samo ostao daleko preko 16... (16.4)
                        Nisam uspeo ni vektru obicnu da uhvatim...
                        kako bre to sto obruka Saab-a

Comment

• BOOST
                          • 29.09.2004
                          • 8726
                          • Gislaved//Sweden
                          • SAAB 9000 AERO R; SA

Igore, nije ti lamela otisla, vec imas preko 450Nm obrtni momenat.
                          Proklizava ti zbog korpe kvacila.
                          move your mind

Comment

• Black Knight
                            CBC Senator XXL
                            • 13.10.2004
                            • 2020
                            • Novi Beograd, kicblo

Urose kako si uploudovao ove slike?!?!?

JA SAM POSLAO NEKE NA cannonov e-mail ima i snimaka...(p.s. ako ti nije problem Urose okci i ove moje sa cannon e-maila)

Saabovi...jao jao jao...obrukaste ime...sve cu da vas pobijeM!

Igore, Igore...
                            Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• BOOST
                              • 29.09.2004
                              • 8726
                              • Gislaved//Sweden
                              • SAAB 9000 AERO R; SA

Sta je Ranko, zar bas SVE?
                              Pa ja nisam bio
                              move your mind

Comment

• Hondivoje
                                CBC Član
                                • 09.10.2004
                                • 38
                                • Zvezdara

Ma...ne znam, guzva me je ubila u pojam...totalno, jedva sam cekao da odem a onda sam video nju....Aaaaa, hteo sam da je strpam u gepek i pravac Banovci...andjeo
                                It isn't just perfect it is HONDA too...

Comment

Working...
                                X