Momci, imajte u vidu da je ovo PRVI put da se ovako nesto organizuje kod nas, a organizacija jeste pukla, upravo zbog lose procene posecenosti - koja je umesto ocekivanih 10.000 otisla na 55.000 ljudi - verujte mi na rec, ne pricam napamet...Bilo je dosta propusta da, publika je bila KAO stoka (pa nek mi neko kaze sledeci put da organizujemo "nas" drag malo bolje...), ali sledeci put verujem da ce to biti MNOGO bolje. Dajte ljudima priliku, prvi macici se u vodu bacaju...
Ukupni pobednik je Impreza ST sa 380KS, i vremenom od 12.9 sek, sa 200+ km/h na 402.
Cocolo uzeo 16+, Dule 14+, Yuguar 15+, 13+...pojma nemam, a Impreza 12+ i ukupnu pobedu.
Ja, zbog kasnjenja radova na motoru uzeo samo prvo mesto u stylingu!
Inace far fali radi boljeg odnosno lakseg u****vanja vazduha do filtera.
The difference between men and boys is the price of their toys
ja samo kontam da je neko ubio OOOGROMNU kintu danas od ulaznica.
Ja sam se smorio zestoko,odgledao sam samo kvalifikacije i malo procunjao okolo sa ekipom- sve u svemu bili smo kuci u 15:30
A sto se tice publike-nemam komentara.Mislim da duuuuugo nisam video veci broj seljaka na istom mestu.Ali sta ces,jebiga SRBIJA!!!
ajd pozdrav....
E da,sto se tice zastoja.Dosao sam sa jednim ortakom a vratio se sa drugim.E sad prvi je parkirao tacno kod ulaza a drugi jedno 2 km prema bataji.Tako da smo pri povratku uz lagano pesacenje opushteno eskivirali zastoj Eto kako se stvari okrenu zacas.....
Ne Boost, nemoj da shvatis pogresno ali NIJE ti jasno...
Gledaj to malo drugacije - ovde sponzori UZIMAJU kintu da ti pomognu (da, od tih ulaznica..), Vojska naplacuje aerodrom, i jos MILION stvari koje treba platiti...Uostalom, cak i da ostane neka para od svega toga - pa ne mislis valjda da su razlozi STRIKTNO filantropski, odnosno dobra zabava glavna motivacija za takvo cimanje??? Ne naravno.
Gresaka je bilo MNOGO, medjutim ovo je a) prvi put b) zivimo u zemlji koju nastanjuju volovi i ovce a ne ljudi, a tako se i ponasaju c) mnooogo je lako dati pausalnu ocenu i kritike - a na osnovu CEGA formiras to misljenje kad niti si bio ovde niti znas na sta je sve to licilo i na kakve su probleme ljudi nailazili danas?
Nemojte tako bre, ljudi se trude, naprave nestio, omase u MNOGO stvari - a vi odmah digli pare, kreteni, ovako, onako...pa stvarno nema smisla. Nije u redu.
Sacekajte sledeci put, siguran sam da ce biti MNOGO bolje. Ako nista drugo, broj od 55.000 posetilaca za prvu manifestaciju ove vrste kod nas, ipak govori DOSTA! Voleo bih da vidim kako je sve to izgledalo po prvi put u Svedskoj...
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment