BOOST, mislim da ti je sada sve jasno o cemu sam ti pricao.
206 molim te prestani da *enjas, jer kada pocnes tako da pricas pocinjem da verujem da si primio velike pare za to.
Kad sam poceo da pricam pre manifestacije o mizernim nagradama i kako novcanu treba podici ili ukinuti uopste, posto ko da je nema da ne bi vredjala ucesnike, hteli ste da me ubijete. Kad sam rekao da barem od chipa od 30EU da se uzme od svih prijavljenih pa da se ta suma podeli na pobednike a da od ulaznica idu pare organizatorima isto ste hteli da me ubijete jer je organizator mislio da ce vece pare uzeti od prijavljenih nego od ulaznica. Pri tom ste mi govorili da je to prvi put i da to treba da zazivi a ja pricao pa bas zato neka organizator bude na nuli a dajte motiv takmicarima sa vecim nagradama. Ma jok niko nije lud
O kakvim troskovima pricas i malom ostatku para kad je organizator mislio da ce biti izmedju 5-10000 ljudi i siguran sam da je vec sa tim isplanirao da pokrije sve troskove i zaradi, a bilo ih je X5 vise nego na derbiju sto znaci da je taj ogroman visak para sve profit.
Reci brate jeste bilo je nevidjeno sranje i uzas boziji i da je ilegala koju organizujemo kao nebo i zemlja sa legalom.
Kunem se da sam ja bio prijavljen kojim slucajem i sa nekim kolima i pritom pobedio, Na bini pri dodeli nagrada onih 100EU bi pocepao pred svim ljudima i kamerama a njihov smrdljivi pehar bi deganzirao u publiku i otero ih sve u tri lepe. Verovali ili ne.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Joooo 206 sad sam citao i na FF tvoju odbranu
Sad sam siguran da si primio pare za to kao i neki od moderatora. Ne mogu da citiram sva tvoja obrazlozenja jer bi poludeo. Mora da si prvi dosao na manifestaciju i zadnji otisao tako da losu organizaciju od parkinga preko ulaza pa sve do odlazenja kuci nisi iskusio.
Evo samo nekih citata tvojih sa FF
ja sam pobedio maloj klasi.
---------------------------------------
Ti rece da se nisi prijavio nego samo parkirao tamo auto. Kako sad to?
----------------------------------------
nemojte da ih osudjujete, kako vas bre nije sramote??? Ljudi se cimaju, trude uloze OGROMAN napor a vi ovako?? Pa stvarno ste STOKA bre!!! To sto organizacija omane je jedna stvar, to se desava, i postoji lek za to - iskustvo koje se primenjuje sledeci put. Ali reci da je bio fazon "samo uzeti kintu" - e pa, bez ustezanja, NE SERITE!
-------------------------------------------
NE SERI TI pogotovu za ovo ljudi se CIMAJU trude uloze OGROMAN napor.
Svasta
-------------------------------------------------
- los saobracaj? Pa krivite policiju, to je njihova duznost i dreska.
- nema parkinga? pa ocekujete valjda da se svi sklone BAS vama i BAS VAMA nadju parking mesto? Svasta...Mrzi vas da pesacite? Pa brate, ostanite kuci i gledajte bocanje na travi, ovo nije za vas...Kakvi foleri, ne verujem...
--------------------------------------------------------
Ti si sigurno dosao helikopterom, je li?
U zivotu nisam upao u vecu guzvu.
---------------------------------------------------------
Ovaj skup je organizovan zbog VAS
SRAM VAS BILO sto ljude koji su iz najbolje namere pokusali da izvuku ovoliku manifestaciju na ledjima - i sta dobiju!? Pljuvanje? Prozivke?
---------------------------------------------------
E ako je zbog nas onda dobro. Ma u stvari reci im molim te da vise ne organizuju to zbog nas jer nas vise nece ni biti na manifestaciji.
jaoooo braco SRBI necemo se valjda opet svi posvadjati??
Neko je vec pomenuo-biznis je biznis i nema tu mesta za priche kako je to neko "uradio zbog nas".
Moze biti,ali sve mi se cini da mu je taj motiv prvi na listi motiva,ali otpozadi.
Organizacija jeste bila losha i organizatori ili su bili suvise naivni ili su bili suvise lukavi.Ja ne znam i nije na meni da nekome sudim.
O tome kako je ovo prvi put te zbog toga treba biti blag prema organizatorima-a jeli ,niko od vas nikada nije isao na Usce da gleda reli?I tamo isto pretrcavaju ISTI ljudi po ceo dan preko staze jel da?
Sva sreca pa nije bilo nekih problematicnih situacija na drag-u....
Ne vredi,jednostavno-koliko god imao razumevanja prema ljudima koji su ovo organizovali i koliko god da su se oni namucili i napatili-to jednostavno nije bilo dovoljno da bi sve ispalo ok.
Zadovoljiti publiku je jako,jako komplikovana stvar.Pogotovo toliku publiku i nije to za svakoga.Ali ne treba se ni hvaliti zbog toga u stili "Hajde ti probaj sve da organizujes".
To bi bilo isto kada bi rekli "Hajde ti snimi film" ili "Hajde ti napisi knjigu"
A ima uzasnih filmova i uzasnih knjiga kolko 'oces......
Na kraju krajeva,ja bih rekao organizatorima "bice bolje drugi put,samo nastavite" ALI SAMO AKO SU IMALI NAJBOLJE NAMERE U VEZI SVEGA.
Ne verujem u altruizam-tako nesto ne postoji ali hajde,neka bude......
E jos nesto , da se ogradim da ne bude zabune. Sami ucesnicima svaka cast i na njihovu srecu oni nisu prolazili svu torturu koji smo mi posetioci prolazili. Na pr. dragovci, dosli su ranije pre velike guzve a u samom trajanju manifestacije su se trkali, bilo je zanimljivo dobrih automobila i razmene iskustava posle cilja gde je bila ne kolicina ljudi. Njima je samo malo smetala guzva i pretrcavanje a sve u svemu njih shvatam zasto govore da nije bilo lose. Tu je stvar cista. Da sam znao dao bi tih 30EU da budem ucesnik samo da ne bi prolazio ono sve sto sam prosao.
Ovom prilikom cestitam svim pobednicima na pobedama a pogotovu nasim drugarima sa foruma sve cestitke i pohvale.
E sad ste poceli opasno da me nervirate, iako sam neke stvari nadam se vrlo lepo objasnio.
Prvo, da rascistimo jednu stvar - ja sa organizacijom nemam NISTA, niti imam neke pare od toga niti BILO sta drugo. Tako da svako, kako ga vi nazivate "branjenje" organiztora ne proizilazi iz mog "prisnog" odnosa sa njima, poznanstvom, koristi itd. vec cisto nekim razmisljanjem koje ocigledno ne dele svi. Pa hajmo redom.
Prvo, ne razumem sta ste se na mene okomili? Pogotovo tebe M-power, jer ako nista drugo makar me poznajes za razliku od mnogih drugih ovde, i valjda ti je jasno da niti bih uzeo ikakve pare od organizacije (ne znam samo STA bi to "oni" kupovali od mene tim parama???), niti mi takve pare TREBAJU - 2 automobila od onih koje vozim kostaju vise nego sve karte koje su oni prodali, a ti me nabedjujes da sam dobio nekakve pare!? Za sta? Da ih "branim"? Pa procita li ti uopste ono sto sam pisao? To sto pricas, odnosne SE*ES sto si i meni rekao da radim, je u najblazu ruku, teska UVREDA. Sledeci put razmisli pre nego sto zines jer za takvim stvarima niti ima potrebe, pogotovo ne ovde gde sam smatrao da takve stvari jednostavno nece i ne mogu da se dese, u najmanju ruku je nepristojno, da ne kazem bezobrazno, i od svih ovde od TEBE sam to najmanje ocekivao...
Vasa PRVA pomisao kada ste culi za katastrofalnu organizaciju svega toga, je bila da organizatora u stvari nije ni bolelo **** za sve to, vec samo za novac. Kazete planirali su skup za 10.000 ljudi pa i budzet za placanje im je bio toliki. Da li vam je palo na pamet da je recimo sponzor platio Vojsci aerodrom, a zauzvrat trazio...pa na primer 80% prihoda od karata? Da li vam je palo na pamet da organizator treba da plati i svako ostecenje nastalo tokom manifestacije? Nije? A sta ako je UPRAVO to slucaj, sta onda?
Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da su organizatori neki silni altruisti, naravno da ne, ali vama je izgleda cela ideja da je ovaj skup bio organizovan da se gomila ljudi zavrne za pare koje bi organizator strpao sebi u dzep - sto NIJE istina. Prosto i jednostavno nije. Naravno da ovo nije neko uradio "samo zvog nas", ali to IPAK jeste bio primarni motiv. Finansijska korist, naravno je bila jedna od motiva, i to verovatno na bliskom drugom mestu. I sta je tu lose? Kako je sve ispalo je druga prica, ali mesati razloge i motive organizovanja ovakvog skupa, sa losim ishodom i izgledom skupa kao rezultatom lose organizacije, nije na mestu, i vi uopste ne pravite tu razliku.
Organizacija, kao sto sam rekao 200 puta do sada je bila katastrofalna. Bez daljnjeg. Pocevsi od kriminalno lose procene posecenosti, preko debilne organizacije parkinga, rasporeda takmicara, satnice itd itd itd... Ali isto tako vam govorim da je sve to posledica a) neiskustva organizatora b.) totalne zatecenosti situacijom koja je nastala kad se pojavila onolika gomila c) samim mentalitetom ljudi koji su se pojavili tamo - odnosno psihologija gomile.
Summa summarum, organizatorova najveca greska je bila katastrofa od procene, i to je povuklo sve ostalo. Kraj price. Sad mozemo da razglabamo do SUTRA da je ovo moglo ovako ili onako - tacno, moglo je, ali nije. I sta sad? Nista, sledeci put ce biti bolje i gotova stvar. Ako ne bude, odnosno budu ioste greske, ja se prikljucujem kasapljenju organizatora, koje sada i u ovom trenutku NISU na mestu jer svi gledate najuzu mogucu sliku koja postoji, sto u naj,manju ruku NIJE FER!
A sto se nagrada tice - pa spremljene su u skladu sa ocekivanom postom i finansijama ocekivanim od toga, a i reci mi ko je to dosao zbog NAGRADA na onaj skup? Pa posle 2-3 godine, moze se pricati o nekim nagradama, i onda ce verujem vecina ovih problema otici u pozadinu kad se umesto 45 kola prijavi 300 auta, i kad se organizacija pripremi za broj ljudi koji zele da budu tamo. Ja kao POTPUNO neutralna strana u svemu ovome (iako neki drugacije predlazu i misle, njima na cast...) samo trazim da ne budete toliko ograniceni u razmisljanju i da date ljudima sansu da gorko iskustvo i nauk iz greski od ovog puta, primene na dobar nacin na organizaciju sledece manifestacije.
The difference between men and boys is the price of their toys
Tay rad
a ko ko zajebo onolike ljude
da mi je znati
Alo bre, imate li vi MOZAK????? OPET govorim, U PRAVU STE sto ste nadrndani i iznervirani jer ste se maltertirali dok niste dosli, usli, i videli to sto ste videli, ali to je rezultat LOSE ORGANIZACIJE!!! A ne necije unapred smisljene namere da vas zavrne!! Pravite li vi tu razliku uopste izmedju NAMERE i OKOLNOSTI!!???
The difference between men and boys is the price of their toys
Ajde, vidim, nemamo mozak, Srbija je jedina zaemlja na svetu gde se sve pripisuje okolnostima i NENAMERAMA
Suck.
Sve sto si naveo je neopravdano. Oces da uzletis a da negledas radarsku sliku ispred nosa, uletis u nevreme i kazes, sorry, losa procena, avion pao, svi izginuli, necemo vise ovako.
Ja samo sudim BRZOPLETOSTI koja je osnovni parametar padova.
Videti iza coska je razlika izmedju ovih sto gube i onih sto pobedjuju.
Sad, nerazumem jednu stvar? Sta ti se ovde desilo sto nisi ocekivao?
Posto vidis da nemamo MOZGA, nemoras da se upustas u izigravanje besplatnog advokata, jasno da nagrada izostaje
Opusti se bre, koj´ti je moj
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Inace auto guzva me nije toliko pogodila zato sto sam dosao pesaka iz Nove pazove,ali sve ostalo je bilo shit,ako samo 206 ima MOZGA ovde onda je bolje da svi odemo na kolektivnu terapiju,ali tu mi nesto smrdi,dali je bas tako
Comment