You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
ti i ja ne mozemo, ono sednemo u kola i nedeljno popodne provedemo u paljenju guma i prevratnju po livadi.
citiram jednog uvazenog clana foruma:
2500 EUR im je dan, bez ikakvih pratecih sadrzaja tipa obezbedjenje, vatrogasci, itd.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Sudeći po jučerašnjoj pustari rekao bih da tamo niko ne daje tih 2500 evra. Nekako bih rekao da je bolje da otvore nekim danima stazu za ljude koji bi platili da se voze sat-dva nego da stoji prazna stalno.
na NAVAK-u se trenizi održavaju svakog radnog dana i subotom i svi termini do kraja meseca su uveliko popunjeni. Staza nije izgrađena za zabavu za široke narodne mase, to ste dosad mogli i sami da shvatite. Sale bi trebao da zna koliko je čekao za slobodan termin i koliko bi čekao da je sve išlo normalnim putem (ono, okreneš br telefona i pitaš jel mogu ja da iznajmim stazu na par sati ).
Dakle, logično je da se više isplati da rade svakodnevno od 9-17h ono za šta je staza i napravljena, a to je obuka, nego da je iznamljuju za drift, moto trke i resto
bio sam par puta u razlicitim terminima i izgledalo je kao u kaubojskim filmovima kad onaj suvi zbun proleti kroz kadar i naravno zvuk vetra huuuuUUuuuuu
A što ne bi van radnog vremena izdavali? Ja sam bio u subotu popodne, sunce, lepo vreme, nigde nikog. Portir je izašao do nas da vidi da nismo zalutali i pas koji se tuda motao se uzbunio jer očigledno nije navikao da vidi ljude tu
Kapiram da NAVAK nije klasicna trkacka staza vec skolski centar, a skole sluze za ucenje. -To sto niko nije dosao na cas, proveriti u ministarstvu prosvete.
Originally posted by 206
Sto je najgore, izgleda da im je logicno i prihvatljivo da uzmu 2500 jednom u dve nedelje umesto po jedno 300 dnevno
Pa odgovaralo bi im i 3000 jednom u dve nedelje..?
Da sam cekao redovan termin, cekao bih ga malo duze, jer onda kada smo hteli jednostavno nismo mogli dobiti, zauzeto i kraj. A sumnjam bas da bi odbili da izdaju stazu i uzmu pare samo da bi odrzali famu da je tamo sve popunjeno. Tako na ne sumnjm da posla imaju, samo neke druge vrste za koju bi bilo moguce sve izdati tu stazu. Njihova staza, njihova stvar, ja licno mislim da ce dugorocno uleteti u problem ali to je samo moje misljenje...
The difference between men and boys is the price of their toys
Njihova staza, njihova stvar, ja licno mislim da ce dugorocno uleteti u problem ali to je samo moje misljenje...
Jaka stvar, to je vec isplanirano, kad izmuzu ove lovatore i sve kojima je hitno lako ce oni poceti svima da izdaju i za manje pare ako ne bude ocekivanog posla u buducnosti.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment