i dalje najjeftinija fruska gora. platis tek kad te zaustave. a i zanimljivija.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
piloti B-2 nemaju tolke preflight check liste i sigurnosne provere
nisam bio, al' sad mi se i ne ide
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Bio sam ispred al nisu hteli da me puste unutra proletos.
Čini mi se da su cene bezobrazne s obzirom na cene na pravim stazama. Pravila su van pameti i kao da ih je smišljao neko ko nije nikad bio na stazi. Ne mogu da tvrdim da je sranje dok ne odem ali da je otvore u oktobru mi ne izgleda kao najpametnija odluka.
zanimljivo. u formularu imaju opciju saglasan i prihvatam uslove ali nigde nema sta to tacno prihvatam.
Pre bih poredio navak sa zalužanima, a tamo je cena 20 evra za ceo dan.
Na ozbiljnim stazama u Mađarskoj su niže cene i za automobile, a za motore je još veća razlika.
Prva trka srpskog šampionata u kružnim trkama održana je na Hungaroringu? Hajde pročitaj to ponovo i procesiraj informaciju… Yugo na Hungaroringu, a pored njega aždaje iz najrazličitijih klasa. To je ujedno i jedna od najvećih čari FIA CEZ trkačkih vikenda,...
Slazem se za tajming otvaranja i cenu donekle, s' obzirom da je ipak dosta restrikcija prisutno pri samoj voznji. No, idem da vidim, osim ako ne budu padala neka go*na taj dan.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Kako nemamo ozbiljnu stazu ova je odlicna, za cenu jbg ko hoce da vozi platice i to je to. Nekima ne bi odgovaralo da je 20e ceo dan. Meni se licno ne svidja sto nema mesta za publiku, ja se iscimam 320km do staze sa 2-3 drugara da bi oni bili ispred kapije, ne ide.
Ljudi budite sretni da imate stazu tako blizu na kojoj uopste ima Track Day. Ima glupih pravila, ovaj video sa BMW-om to najbolje pokazuje, onaj u Fiatu vozi po krivinama kao da je tek izasao iz auto skole, a ovaj ga ne smije prestici osim na pravcu, gdje ne moze, jer ima sporiji auto. Al vjerujem da ce se sa vremenom i to promjeniti, kad skuze malo kako stvari idu i kad se raja pocne masovno zaliti na ta pravila.
Fiat-a nije vozio njegov vlasnik, vec decko koga ne zanima brza voznja i ne zna kako se voze krivine.
U svakom slucaju ovo nije bio Track Day vec dan za promociju staze, svako ga je shvatio drugacije.
A za pravila se slazem da su glupa jer ce se isto ovo desavati i na Track Day-u...
Malo su promenili pravilo vezano za obilaženje, sad je moguće na svim delovima staze, ako se sporije vozilo pomeri u stranu i vozač svesno prihvati da će biti preteknut (piše u pravilniku)
Comment