Navak staza, track day
Collapse
X
-
Comment
-
-
Odg: Navak..
Dovoljno je da radi makar jedno stop svetlo i mozes uci na stazu.
chubbs: Zbog te kockice je istaknuta crna zastava, pa smo morali svi napolje van staze. Definitivno je neka veza u pitanju.Last edited by kilson; 24.10.2011, 13:29.
Comment
-
-
@Zverko
Nemaš ti pojma, to je vazdušna kočnica...Uglavnom, dobro je prošlo, pola automobila je standardno ili tek nešto odradjeno, kišni dan, neiskustvo i to je to, odlično za početak
Comment
-
-
salim se, naravno...
ali opet mi nije jasno cemu toliko cinculiranja i Uzzi i Aki. Obojica imaju top spremljene aute i maltene sami na stazi... bice da je pored toga sto je bilo mokro bilo i ladno pa se "loptice" skvrcile.
ok, nisam ni mislio da ce bilo ko da tera kao razredni ali opet... sad mi krivo sto nisam bio, tj kad cekam eMa da se nakani, ko me hebe...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by skijash View PostLepo vam je bilo
Ja nisam mogao zbog ****ne vozačke koja mi je istekla
Mladene kad će biti sledeći termin?
Comment
-
-
Originally posted by zverko View Postsalim se, naravno...
ali opet mi nije jasno cemu toliko cinculiranja i Uzzi i Aki. Obojica imaju top spremljene aute i maltene sami na stazi... bice da je pored toga sto je bilo mokro bilo i ladno pa se "loptice" skvrcile.
ok, nisam ni mislio da ce bilo ko da tera kao razredni ali opet... sad mi krivo sto nisam bio, tj kad cekam eMa da se nakani, ko me hebe...
Za ostale, (razumne)
Toyota je jos daleko od spremne (iako se vidi da ima potencijala).
Prvu voznju sam vozio prakticno bez amortizera (max otegnuti, samo su opruge radile) i na gumama sa 1.5 bara. No, prvih 20minuta je i bila poenta upoznati stazu. U pola voznje sam izasao da dotegnem amortizere, ali se osecalo da mnogo zvace na gumama. Plus hladno i klizavo.
Za drugu voznju je to sredjeno, 2.1 bar i amortizeri na -2 kruga (solidno tvrdo), verujem da se vidi razlika.
Malo sam upoznao stazu i poceo da kapiram Toyotu. Bez obzira sto je kod mene vec 3 godine ovo je prvi put da sa njom forsiram pri brzinama od 100 i vise km/h. Obzirom na sve ostale faktore, nije mi padalo na pamet da napinjem, posebno kada je rec o kocenju. Klizavo, hladno, nova staza i mnogo ljudi ispred i iza mene...
Do sledeceg puta.
p.s. Mladene, cekamo vase utiske, verujem da se dosta toga vec sleglo. Plusevi i minusevi? Eventualne promene?work in progress
Comment
-
Comment