Navak staza, track day

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Navak staza, track day

e to bi mogli da zakazemo u prvoj polovini aprila, ovaj termin mi nikako ne odgovara
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Uzelac
      CBC Senator XXL
      • 03.12.2006
      • 1717
      • munZe

Odg: Navak staza, track day

Originally posted by mirdza View Post
      Da je meni ovo napisao...

Kacigu imam, nadam se da ostala oprema nije potrebna. Sjedalicu ne racunam
      Kaciga ne mora, mora samo pojas i da bude vezan. Nista vise.
      work in progress

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

hoce li biti neko merenje vremena ili je to za nase uslove pojam?
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Navak info je potvrdio da će termin prvog dana ove godine biti 22 April.
          Promena u odnosu na prošlu godinu je ovo citirano ispod što smatram već dobrim napretkom za ubuduće.

Ono sto mozemo da ucinimo kao ustupak, mada je to nesto sto cemo ponuditi i nekim drugim klubovima i udruzenjima, jeste prisustvo publike unutar centra. Naime, uz svako vozilo bice dozovljen ulazak po jednog pratioca koji ce moci da posmatra voznju iz samog centra sa mesta koje je za to odredjeno. Zapravo, on ce moci da stoji tamo gde vozaci mogu da prave pauzu u toku svog termina. Od sustinke je vaznosti da nepostovanje mesta za publiku ili nepostovanje mesta za zaustavljanje vozila povlaci udaljavanje iz centra onoga ko ne postuje pravila ili, ako je incident ozbiljan, prekid voznje (svaki prekid trosi uplaceno vreme jer se sat ne zaustavlja).

Druga novost je eksperimentalna i tu će trebati stvarno disciplina da bi se to ostvarilo. Moj auto recimo ni u pismu nije za pola sata cepanaj a još manje sat vremena i bilo bi glupo da neko ne iskoristi moje preostalo vreme ali kako disciplinovati bandu

Drugi ustupak koji je takodje namenjen iskljucivo grupnim posetama jer eksperimentali. Ako se pokaze da su ljudi korektni i fer jedni prema drugima onda cemo to nastaviti da nudimo a ako posle prvog puta ideja propadne necemo joj se vracati. Naime, ako zakupite jedan sat (ili vise) imacete mogucnost da sva vozila (maksimalno 30 u jednom satu) koja su prijavljena za tu voznju udju u centar NAVAK i da se ne vozi po stintovima vec da ulazite i izlazite sa staze koliko puta zelite. Vazno je samo da na stazi u jednom trenutku ne moze biti vise od maksimalnog broja vozila. Opasnost toga je da ce neko ko je medju vama nekolegijalan da vozi stalno i zbog njega drugi nece moci da ucestvuju ali to je nesto sto regulisete izmedju sebe. S druge strane, mozete da vozite i po 10 minuta ili drugacije, da imate svoj licni „track day“. Vi ste zakupili jedan sat i u centru ste jedan sat a koliko ce svako od vas voziti je vasa licn stvar. Redari ce prekidati voznju na svakih 30 minuta za pauzu od 5 minuta i obilazak staze ili ukoliko bude izletanja ili se pravilnik ne postuje. Sva uobicajena pravila ostaju da vaze.
          Da li su ljudi sa CBC foruma spremni da budu fer i korektni?
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• MILAN VTS
            CBC Veteran
            • 06.10.2010
            • 159
            • Beograd
            • Saxo vts 16v

Valjda mozemo da se dogovorimo da budemo fini Nego jel cemo moci onda svi zajedno da izadjemo ili je 15 vozaca u jednom trenutku maks na stazi?

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Uvek je 15 vozača najviše na stazi, zato neko mora biti fini, kao kad se pleše u filmovima pa te neko tapne po ramenu da mu prepustiš ples. Ako se ko uhvati staze kao dete srednjeg spolnog organa od žene, propala stvar...

https.autogas.rs

Comment

• MILAN VTS
                CBC Veteran
                • 06.10.2010
                • 159
                • Beograd
                • Saxo vts 16v

Pa to sta sad neko izadje na stazu i prvih 5 min prodje u voznji za onim ,,safety car" i vozi 25 min i ne izadje i onda opet na pola sata izlazi safety car da vidi kakva je staza i onda posle njega opet vozi jos 10 min,a onda drugima ostaje da voze 15 min umesto 30 koji su platili.Kako god moramo da budemo ljudi iako smo srbi

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Svrha toga je da bi ja išao revijalno, znači odrndam dva tri kruga (nemam pojma koliko je to vremena) i preostalo vreme mogu prepustiti nekom drugom ko ima da podesi auto, setap ili šta znam. Niko ne kaže da mora biti tako, to je predlog i ja mislim da bi bilo bolje da svih 30 izadje na stazu u krugu upoznavanja a onda ostane 15 komada bez prekida preostalo do sat vremena sem ako se ne ukaže potreba zbog staze...

https.autogas.rs

Comment

• MILAN VTS
                    CBC Veteran
                    • 06.10.2010
                    • 159
                    • Beograd
                    • Saxo vts 16v

Ajde da se jos neko oglasi od prijavljenih?? Ima jos vremena za dogovor do 22.

Comment

• dr cosworth
                      CBC Senator
                      • 07.08.2006
                      • 242
                      • Beograd
                      • Ford Sierra Cosworth

Bojim se da ce biti nemoguce to organizovati po meni treba zakupiti vise termina i napraviti spiskove ko kad vozi jer bice nas koji dolazimo na slikovima i taman kad ih zagrejemo treba da izadjemo da neko drugi udje.

Comment

• MILAN VTS
                        CBC Veteran
                        • 06.10.2010
                        • 159
                        • Beograd
                        • Saxo vts 16v

Ma da mozda je najbolje ono klasicno 15 ljudi po pola sata.A i najavljuju zadnju trecinu aprila kise i promenljivo vreme.Tesko ce biti sa slikovima

Comment

• dr cosworth
                          CBC Senator
                          • 07.08.2006
                          • 242
                          • Beograd
                          • Ford Sierra Cosworth

Pa ako moze da se zakupi vise termina to bi bilo najbolje jer ima jos zainteresovanih a neki bi vozili i po 2 termina

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Niko ne čita, ovo je samo predlog jer su ljudi tražili svašta pa oni sad smišljaju šta može. Kosfort, moj predlog se odnosi baš na takve kao ti koji znaju šta će na toj stazi naspram mene koji bi da se provozam, tebi ide u prilog da imaš više vremena ali bez teškog dogovora unapred to se neće ostvariti

Termina može da se zakupi više, samo neko to mora da plati

https.autogas.rs

Comment

• dr cosworth
                              CBC Senator
                              • 07.08.2006
                              • 242
                              • Beograd
                              • Ford Sierra Cosworth

Pa i ovo je predlog bas zato i kazem sta mislim poenta svega je da 30 min jako brzo prodje na stazi i iz iskustva sa prethodnog track day to je max 8 krugova.Oni koji bi isli da se provozaju moraju proci min 3-4 kruga da vide i upoznaju stazu,a onda ako te ne povuce adrenalin mozes da izadjes,ali onda ide onaj ostatak koji vuce za brzim krugom jer auto tek tad pocinje da drzi.

A sto se tice placanja to se podrazumeva samo treba reci koliko kosta 30 min i ko zeli neka uplati koliko zeli termina(pod uslovom da ih ima vise) i po tome napraviti spiskove naravno moj predlog je da se po prijavi za termin odmah izvrsi uplata da ne bi doslo do ispale na kraju.

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Verovatno si u pravu jer ak oje tako i ja bih bar dv kruga da stisnem gas

Za termine mi je rečeno skupimo brojke (ljude) i pare, uplatimo pa dobijemo raspored, kumst je da traje 30 minuta i najviše 15 na stazi u tih 30 minuta. Ako nas ima 30 i više košta 1300 dinara pola sata.

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X