Navak info je potvrdio da će termin prvog dana ove godine biti 22 April.
Promena u odnosu na prošlu godinu je ovo citirano ispod što smatram već dobrim napretkom za ubuduće.
Ono sto mozemo da ucinimo kao ustupak, mada je to nesto sto cemo ponuditi i nekim drugim klubovima i udruzenjima, jeste prisustvo publike unutar centra. Naime, uz svako vozilo bice dozovljen ulazak po jednog pratioca koji ce moci da posmatra voznju iz samog centra sa mesta koje je za to odredjeno. Zapravo, on ce moci da stoji tamo gde vozaci mogu da prave pauzu u toku svog termina. Od sustinke je vaznosti da nepostovanje mesta za publiku ili nepostovanje mesta za zaustavljanje vozila povlaci udaljavanje iz centra onoga ko ne postuje pravila ili, ako je incident ozbiljan, prekid voznje (svaki prekid trosi uplaceno vreme jer se sat ne zaustavlja).
Druga novost je eksperimentalna i tu će trebati stvarno disciplina da bi se to ostvarilo. Moj auto recimo ni u pismu nije za pola sata cepanaj a još manje sat vremena i bilo bi glupo da neko ne iskoristi moje preostalo vreme ali kako disciplinovati bandu
Drugi ustupak koji je takodje namenjen iskljucivo grupnim posetama jer eksperimentali. Ako se pokaze da su ljudi korektni i fer jedni prema drugima onda cemo to nastaviti da nudimo a ako posle prvog puta ideja propadne necemo joj se vracati. Naime, ako zakupite jedan sat (ili vise) imacete mogucnost da sva vozila (maksimalno 30 u jednom satu) koja su prijavljena za tu voznju udju u centar NAVAK i da se ne vozi po stintovima vec da ulazite i izlazite sa staze koliko puta zelite. Vazno je samo da na stazi u jednom trenutku ne moze biti vise od maksimalnog broja vozila. Opasnost toga je da ce neko ko je medju vama nekolegijalan da vozi stalno i zbog njega drugi nece moci da ucestvuju ali to je nesto sto regulisete izmedju sebe. S druge strane, mozete da vozite i po 10 minuta ili drugacije, da imate svoj licni „track day“. Vi ste zakupili jedan sat i u centru ste jedan sat a koliko ce svako od vas voziti je vasa licn stvar. Redari ce prekidati voznju na svakih 30 minuta za pauzu od 5 minuta i obilazak staze ili ukoliko bude izletanja ili se pravilnik ne postuje. Sva uobicajena pravila ostaju da vaze.
Da li su ljudi sa CBC foruma spremni da budu fer i korektni?
Uvek je 15 vozača najviše na stazi, zato neko mora biti fini, kao kad se pleše u filmovima pa te neko tapne po ramenu da mu prepustiš ples. Ako se ko uhvati staze kao dete srednjeg spolnog organa od žene, propala stvar...
Pa to sta sad neko izadje na stazu i prvih 5 min prodje u voznji za onim ,,safety car" i vozi 25 min i ne izadje i onda opet na pola sata izlazi safety car da vidi kakva je staza i onda posle njega opet vozi jos 10 min,a onda drugima ostaje da voze 15 min umesto 30 koji su platili.Kako god moramo da budemo ljudi iako smo srbi
Svrha toga je da bi ja išao revijalno, znači odrndam dva tri kruga (nemam pojma koliko je to vremena) i preostalo vreme mogu prepustiti nekom drugom ko ima da podesi auto, setap ili šta znam. Niko ne kaže da mora biti tako, to je predlog i ja mislim da bi bilo bolje da svih 30 izadje na stazu u krugu upoznavanja a onda ostane 15 komada bez prekida preostalo do sat vremena sem ako se ne ukaže potreba zbog staze...
Bojim se da ce biti nemoguce to organizovati po meni treba zakupiti vise termina i napraviti spiskove ko kad vozi jer bice nas koji dolazimo na slikovima i taman kad ih zagrejemo treba da izadjemo da neko drugi udje.
Niko ne čita, ovo je samo predlog jer su ljudi tražili svašta pa oni sad smišljaju šta može. Kosfort, moj predlog se odnosi baš na takve kao ti koji znaju šta će na toj stazi naspram mene koji bi da se provozam, tebi ide u prilog da imaš više vremena ali bez teškog dogovora unapred to se neće ostvariti
Termina može da se zakupi više, samo neko to mora da plati
Pa i ovo je predlog bas zato i kazem sta mislim poenta svega je da 30 min jako brzo prodje na stazi i iz iskustva sa prethodnog track day to je max 8 krugova.Oni koji bi isli da se provozaju moraju proci min 3-4 kruga da vide i upoznaju stazu,a onda ako te ne povuce adrenalin mozes da izadjes,ali onda ide onaj ostatak koji vuce za brzim krugom jer auto tek tad pocinje da drzi.
A sto se tice placanja to se podrazumeva samo treba reci koliko kosta 30 min i ko zeli neka uplati koliko zeli termina(pod uslovom da ih ima vise) i po tome napraviti spiskove naravno moj predlog je da se po prijavi za termin odmah izvrsi uplata da ne bi doslo do ispale na kraju.
Verovatno si u pravu jer ak oje tako i ja bih bar dv kruga da stisnem gas
Za termine mi je rečeno skupimo brojke (ljude) i pare, uplatimo pa dobijemo raspored, kumst je da traje 30 minuta i najviše 15 na stazi u tih 30 minuta. Ako nas ima 30 i više košta 1300 dinara pola sata.
Comment