Prognoza rezultata trke F1 - tip za kladionicu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cp6uH
    CBC Senator XXL
    • 22.09.2008
    • 553
    • Beograd
    • Corolla TSn

Šta je bilo sa Masom, nije ga bilo nigde cele trke.
    Generalno super trka, Rosberg preambiciozno u drugom krugu mada kad vidim ovu sliku deluje namerno

Magnusen eXtra bezobrazno branjenje pozicije. Bravo za Rikarda, Botasa i Raikonen-a

Comment

• expendable
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2009
      • 3662
      • Bor

Vala baš! Nema šta, sve je baš tako.
      Još da dodam: Alonso i Fetel prosečni (ni katastrofa ni išta posebno, kao bilo ko iz F1 kad bi bio u tim bolidima, za svetske šampione, ispod nivoa). Alonsu onih 5 sekundi nisu mogli biti izgovor za sve a Fetel je pride imao i kiks na početku kada je preambiciozno hteo u prvom krugu preko Hamiltona, kao da mu dosta nije što je izbio jednu poziciju (sa izvesnim kažnjavanjem Alonsa).
      Raikonen se zaista probudio i pokazao zašto je (nekad) bio šampion. Rikardo i Botas: smena generacija (je očigledna).
      Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Cp6uH
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2008
        • 553
        • Beograd
        • Corolla TSn

Alonso je generalno po meni bio dobar, ali mislim da ga je pored 5 sekundi koštala i čudna taktika Ferrari-a da ostaje dosta duže na stazi i tako završi iza Magnusen-a koji mu je upropastio trku i Hulkenberga kog je relativno lako obišao. Na kraju čisti trkački kontakt sa Vetelom ga je koštao još jednog mesta.
        Vetel alavo u prvom krugu i posle nikako nije mogao da prati Rikarda, on je bio na nivou na kom je cele sezone.

Comment

• Boki Ar
          CBC Senator XXL
          • 11.11.2004
          • 2827
          • Aranđelovac
          • Vektra

Vilijams ide dosta dobro, primetio sam da su koristili i 8. stepen prenosa, Mercedesi 7 komaTa, ne treba im valjda 8-a...
          Rikardo i Botas sjajni, najviše obećavaju, tako izgleda.
          Rozberg priznao da je namerno izazvao kontakt sa Hamiltonom?! Stvarno moraju mnogo da popričaju na temu timske vožnje. Znam da tu odavno nema sporta ali ovo je zrelo za neki vid penalizacije, novčane ili kako god. Baš bruka i zastiđe...

Comment

• Boki Ar
            CBC Senator XXL
            • 11.11.2004
            • 2827
            • Aranđelovac
            • Vektra

Monca, neočekivano prazno gledalište i Rozberg kao posmatrač trećeg treninga... Kratak opis onoga što videh pred kraj. Da li je to "vaspitna" mera ili kvar na bolidu? Možda smatraju da je previše brz i nema potrebe da "arči" bolid? Šta li je Toto Wolf pomislio dok je gledao kako Luka Di Montecemolo grli svog vozača?

Elem, Mercedesi su (opet) najbrži, tako da:

1. Hamilton
            2. Rozberg
            3. Alonso
            4. Rikardo
            5. Botas - može dvoznak na 4. i 5.
            6. Raikonen - mogao bi i bolje od ovog
            7. Fetel
            8. Baton
            9. Hulkenberg
            10. Kvjat

Comment

• Cp6uH
              CBC Senator XXL
              • 22.09.2008
              • 553
              • Beograd
              • Corolla TSn

Hamilton
              Rosberg
              Alonso
              Raikonen
              Rikardo
              Botas
              Baton
              Vetel
              Magnusen
              Masa

Comment

• Pro FX-Sniper
                CBC Senator XXL
                • 11.01.2010
                • 14410
                • Medakovic
                • Alfa-Brera

Moje misljenje....Rosberg ce sutra krenuti prvi.Hamilton drugi.A veoma moguce Botas treci....ali....videcemo.
                Zapamtite....Rosberg je nemac, sto znaci veoma hladan i proracunat.Nikad ga ne treba rano odbaciti.
                Ali ajde videcemo sta ce se desiti u sledecih 12min.
                You can run, but you can't hide.

Comment

• expendable
                  CBC Senator XXL
                  • 04.11.2009
                  • 3662
                  • Bor

Solidne prognoze, osim precenjenog Ferrari-ja (ne bi ni ja mnogo bolje, ipak im je domaća staza; uzgred u Raikonena-a nisam mnogo verovao ali ne bih pogodio da neće u prvih 10 ... stavio bih ga kao 7. ili 8.).
                  Malo je podbacio Rikardo ali ne znači mnogo, može i sa 9. na postolje (ali ne i do pobede, bar ne po suvom).
                  Za trku:
                  1) Hamilton ... ili ode "glava" (titula)
                  2) Rozberg ... ako završi, ipak drugi ne mogu da ga ugroze.
                  3) Botas ... nekako se odomaćio na podijumu i upravo kao treći.
                  ...
                  Ostalo je već teže ... ali, recimo:
                  4) Fetel (ako bi Alonso bio ovde, Rikardo peti a Fetel 6. ... okrenulo se ko je no. 1 u ekipi, bar za ovu sezonu)
                  5) Alonso
                  6) Rikardo
                  7) Baton
                  Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Boki Ar
                    CBC Senator XXL
                    • 11.11.2004
                    • 2827
                    • Aranđelovac
                    • Vektra

Najpre da kažem da mi je drago što imamo novog igrača u ekipi, pozdrav za Pro FX-Sniper-a !

Kolega Cp6uH je dao solidan tip, video je 9 od 10 imena, a samo Raikonen se našao kao greška u tipu. Svi smo mislili da će biti u Q3, ipak je Ferari kod kuće... Stavljam ovo kao podsetnik:
                    Originally posted by Boki Ar View Post
                    10. Raikonen, mada sam rekao ranije da na njega ne treba računati
                    Imamo uvod od Expendable-a, samo treba da razradimo varijacije...

Comment

• Cp6uH
                      CBC Senator XXL
                      • 22.09.2008
                      • 553
                      • Beograd
                      • Corolla TSn

Hamilton
                      Rosberg
                      Botas
                      Alonso
                      Vetel
                      Masa
                      Ricardo
                      Baton
                      Magnusen
                      Raikonen

Nek bude moj tip, Masa konstantno, napravi kiks u trci, a Alonso je imao juče odličan ritam u simulaciji trke, Vetel jer mislim da na vožnju i taktiku može da ostane uz Alonsa

Comment

• jevrem
                        CBC Senator XXL
                        • 04.11.2006
                        • 948
                        • Smederevska Palanka
                        • A4 2.0TDI quattro

1. Botas
                        2. Alonso
                        3. Vetel
                        4. Buton
                        5. Raikonen
                        6. Masa

Neka kombinacija bez Mercedesa. Valjda ce se medjusobno izbaciti iz trke.
                        Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                        Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• Cp6uH
                          CBC Senator XXL
                          • 22.09.2008
                          • 553
                          • Beograd
                          • Corolla TSn

Prva krivina posle starta će biti najinteresantniji trenutak trke

Comment

• Pro FX-Sniper
                            CBC Senator XXL
                            • 11.01.2010
                            • 14410
                            • Medakovic
                            • Alfa-Brera

Originally posted by Boki Ar View Post
                            Najpre da kažem da mi je drago što imamo novog igrača u ekipi, pozdrav za Pro FX-Sniper-a !

Kolega Cp6uH je dao solidan tip, video je 9 od 10 imena, a samo Raikonen se našao kao greška u tipu. Svi smo mislili da će biti u Q3, ipak je Ferari kod kuće... Stavljam ovo kao podsetnik:

Imamo uvod od Expendable-a, samo treba da razradimo varijacije...
                            Hvala puno Boki

Ja sam dao neki raspored "na kvarnjaka", tj. pred sam kraj.Verovao sam da ce Rosberg biti ispred Hamiltona.

E sad...sta sve moze da iskrsne u Monzi....mozda padne i kisa

Elem...da ne duzim puno...

1. Hamilton (on je napravio het-trik na kvalifikacijama i mislim da ce zavrsiti prvi...sem ako se "opet" nesto ne desi jer je covek "nevidjeni baksuz")

2. Rosberg - definitivno nece mirovati iza Hamiltona

3. Botas - mnogo ociju ce biti upereno u ovog momka...jer izmedju Rosberga i Hamiltona i dalje ima varnica

4. Alonso - i ovo je mesto visoko za Ferari pogotovo zbog toga sto je Monca brza pista a Ferari u ovoj godini i ne moze da se pohvali brzinom...ali svi znamo da je Monca mnogo puta "bila carobna" za domacina

I kao sto rece Expendable...dalje je tesko. Recimo...

5. Rikardo

6. Masa

7. Vetel

8. Raikonen - a mozda bude i iznenadjenje kao u Belgiji...pa ode 2 ili 3 mesta vise

9. Baton

10. Kvjat - ovde su u igri takodje i Hulkenberg i Grosjean...
                            Last edited by Pro FX-Sniper; 07.09.2014, 03:44.
                            You can run, but you can't hide.

Comment

• Cp6uH
                              CBC Senator XXL
                              • 22.09.2008
                              • 553
                              • Beograd
                              • Corolla TSn

Kvyat startuje 21 mislim da je mnogo za njega 10 pozicija

A interesantno je da svi mislimo da će Massa izgubiti 2 pozicije

Comment

• jevrem
                                CBC Senator XXL
                                • 04.11.2006
                                • 948
                                • Smederevska Palanka
                                • A4 2.0TDI quattro

Mislim da ce dosta uticaja imati i stanja agregata koje koriste. Može se desiti da imamo dosta odustajanja zbog mehaničkih kvarova. Ipak je Monza dosta zahtevna po pitanju motora.
                                Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                                Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

Working...
                                X