Pozdrav,zovem se Marko.Za forum mi je brat rekao i ja sam dosao jer sam ljubitelj Reanoa.Inace sam iz Beograda
Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
boravirus
Pozdrav svima od Bore. Dugo pratim forum kao gost i moram priznati da je po sadrzaju tema neprevazidjen. Covek se uci dok je ziv, a ovde ima sta da se nauci (u bilo kom smislu, pozitivnom i onom drugom, samo kako ko shvati). Mogucnosti za nov auto trenutno ne postoje pa sam zadovoljan i sa ovim sto imam (Lada, matora, ruzna, ali sluzi svrsi). Jednog dana mozda nesto novije i bolje.
Comment
-
-
Honda Civic vs. LPG ( Seqvent Plin )
Pozdrav svima!!!!
Nov sam na ovom forumu pa da se prvo predstavim,
zovem se Kristian i vozim Hondu Civic 1.4 16v ( D14A2 i MA8 ).
Edit by Boost
Dobrodoshao, koristi pretragu, chitaj zakljuchi pa ako se nesnadjes, postavi temu ili se nadovezi na neku postojecu.
Pozz
Comment
-
-
pozdrav
sm novi na forumu sem iz kluba HONDA CLUB SLOVENIJA
avto že predstavu in upam da vas ne moti preveč če pišem u našem jeziku
ime mi je Sebastjan
prihajam iz Ljubljane
star 21 let
interasira me predelava zunanjosti avto ter notranjost
po poklicu sem mehankar
me veseli da se spoznamo
Comment
-
-
-
Jurke
Zovem se Bojan.Rodjen 1984. u Osijeku,a sada zivim u Novom Sadu.Trenutno sam apsolvent na Poljoprivrednom fakultetu u NS-u,na smeru Tehnika(iliti Mehanizacija).Vozio sam tetkinu peglu sa Badnjarovim auspuhom(isla 3.om oko 100 km/h,ne smem ni reci mojima),a sada merkam sprint 1.5 sa 70kW.Videcemo,dace Bog!Pozdrav
Alfa Romeotik
Comment
-
-
s
ja sam sale inace mi je umetnicko ime VjSale,radim kao u vj u par diskoteka da ih ne nabrajam zbog reklamiranja,idem na masinski fakultet,bio sam 6 meseci u jat-u u odeljenju plastike gde sam naucio dosta o plastici i odatle mi je sinula ideja da napravim jedan spojler.
inace sam rodjen 08.07.1987 u bg-u,zivim na vracaru i to je to.poz
Comment
-
-
Comment