Cao svima.Ja sam Nikola iz Beograda.Imam 20 god.Vozim mazdu 626 2.0 12v.Svaka cast za sajt,samo tako nastavite...
Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cao svima
ja sam boris
trenutno zivim i radim u cacku
i jedam sam od onih koji nisu imali para da uzmu normalan auto pa uzeh logana (posto vidim da je ovo dosta cest komentar nekih korisnika na forumu). Logan 1.6 mpi Laureat pack
jos imam i ladu samaru 1.3 92 godiste
Toliko o meni.
Comment
-
-
pozdrav svima
moje ime je Dusan,
zivim na Novom Beogradu, imam 23 godine, student FON-a...
vozim Chevrolet Kalos i ponekad Skodu Fabiu, najbrzi auto koji sam ikad vozio bio je nissan 350z
toliko od meneod rodjenja pa do vecnosti postoji nesto sto duze traje i od samog kraja
Comment
-
-
Pozdrav ljudi...zelim vam ugodan boravak na forumu...i nemojte zameriti starim clanovima jer vole mnogo da se sale pa se u pocetku vrlo lako moze protumaciti pogresno.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Veliki pozdrav svim CBC-ovcima!
Aleksandar, Beograd (od rodjenja), trenutno '03 Audi A6 2.5 TDI Quattro i jos po koji...
Dosta dugo, pod raznim "umetnickim imenima", aktivno i pasivno egzistiram po forumima, i ostalim "oazama" za ljubitelje automobila. Neki me vec i poznaju, kako virtuelno, tako i face-to-face.
Posle dve i nesto godine "voajerisanja" na cbc-u, vaspitanje mi nalaze da se barem predstavim.Someday we'll be dead and none of this will matter...
Comment
-
-
Dobrodosli svi novi aktivni chlanovi !!
Originally posted by Al
Posle dve i nesto godine "voajerisanja" na cbc-u, vaspitanje mi nalaze da se barem predstavim.
Primer !!!!!
PS: Nemoj sad posle pohvala da zabrjashAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
hello
Pozdrav svima,koliko god vas ima.
Ja sam Vlada, iz Beograda sam i obozavam opel automobile.
Vozim kadeta, i ovo mi je vec peti kadet u poslednje dve godine, sve u svemu povuci potegni, sam sam sebi svoj majstor i kadeta sam proucio do detalja, non stop nesto cackam i budzim.Ali sto se kaze koliko para toliko muzike, mada ja mislim da uz malo para (model kadett) i dosta truda i ljubavi, ovaj auto moze da bude ekstra lep i pouzdan.
Trenutno sredjujem kadett 1.3 87god (enterijer,limarija....)
Rado cu pomoci svakom kome zatreba neki savet, ali se i nadam da cu i ja nesto nauciti od kolega opelasa...pozz
Comment
-
Comment