Pozzz svima.zovem se Ivan iz NS ljubitelj sam japanaca prvenstveno Hondi tako da bi zeleo da budem clan Honda Club Serbia...od skoro sam vlasnik modela Prelude 87.god pa me interesuje sve u vezi nje...tunnig&styling... hvala unapred...
Pozdrav i od mene, tek sada sam naleteo na ovaj forum i mogu vam reci da sam odusevljen! Zovem se Darko, iz Knjazevca sam, drzim prodavnicu auto delova (novih i polovnih) i u planu je servis za francuska vozila! Vozim samo francuze, na prvom mestu mi je CITROEN, pa Peugeot pa Renault! Do sada sam imao nekoliko saxsica, jednu Xsaru coupe, i vise renoa 19. Nadam se da cem,o se lepo druziti i pomagati! Toliko od mene za sada...
Pozdrav.Ja sam Rankovic Nebojsa iz Begrada, bavim se servisiranjem digitalne elektronike.Vozim Daewoo Nubira 2.0 16V CDX.Mislim da je za pocetak dovoljno.
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Cao svima, ja sam Pavle iz Vrnjacke Banje. Veliki sam ljubitelj automobilizma, inace aktivno ucestvujem kao mehanicar na kružnim i brdskim trkama u Šampionatu Srbije.
Evo ovako,
ja sam inace masinac po struci ali kao i svi ljubitelji mehanike, kola itd pored skole zavrsio sam i praksu (dobrovoljac - 5 godina) u jednoj privatnoj garazi kod jednog renomiranog mehanicara koji je radio u svoje vreme u GM fabrici u Nemackoj i dosavsi u Srbiju nastavio da radi u Peugeot servisu u to vreme na Novom Beogradu. Bogme naucio sam mnogo od popravljanja motora do popravljanja kako mehanickih tako i automatskih menjaca, postavljanja gasne instalacije za kola i ostalih gasnih uredjaja. Posto sam bio dobro potkovan sa masinskom strukom i elektrikom (a inace elektronika mi je bila hobi jos od malena) mislio sam da otvorim radionicu za opravku ali ne lezi vraze kad te nesto nece onda te nece, nije mi bila sudbina da radim mehaniku jer ovde gde se trenutno nalazim ne primaju visoko strucne kadrove. U svakom slucaju bar do sada moj auto nije video automehanicara, poznaje samo mene i onoga koji je bio pre mene.
Ja sam Dusan iz mokrina Od kola trenutno posedujem Mitsubishi Carizmu. Inace vozim motore i amaterski se bavim stuntom (streetfightom). Cuo sam za ovaj forum da sam dosao, inace mii je trebala pomoc oko alfe 156 (postavio sam temu u planiram kupovinu) pa sam dosao ovde, ovaj vas forum mi deluje skroz ok. Bio bih vam zahvalan ako bi mi pomogli oko gore navedene teme sto sam postavio...
Pozdrav
Pozdrav svima. Ja sam Zoran iz Beograda i 84. sam godiste. Vozim clia koji jos uvek ne lici ni na sta...ali ne zadugo. To je i razlog mog pojavljivanja ovde. Prelistavam oglase i trazim povoljne kupovine.
Comment