Momentalno nemama auto i u fazi sam kupovine. Vozio sam mnoge automobile od Zastave 750 do Peugeot Partner-a. Postujem saobracajne propise sto svima toplo preporucujem
pozdrav svima. posećujem ovaj sajt odavno. nasao sam dosta resanja za razne probleme sa kolima, pa sam i sam odlučio da pomognem drugima ukoliko imaju neki problem. Trenutno vozim alfu156 i 155. Nov sam na ovim internet forumima pa ne zamerite ako se ne snalazlim baš najbolje. [/quote]
Ciao svima. Ja sam Zrga. Student u Beogradu i iz njega sam. Volim automobile pocev od kabrioleta, oldtajmera, trkacke i rucno radjenih modela.
Izdvojio bi Mustanga kao 1. auto u sve cetiri opcije i Alfu kao noviji auto.
Trenutno vozim Piaggio vespu - retro model. Usustini volim italijanski dizajn i americju cistokrvnu snagu. Toliko do mene pozdrav!!!
Pozdrav,konacno posle duzeg vremena evo mene na Cbc-u.
zovu me Serdjo sa Limana sam (NS),trenutno vozim Skodu Feliciu 1,6.
1987.godiste,trenutno na faxu.
Cao forumasi!!
Zovem se Dusan i zivim u Dolovu .Forum je fenomenalan i moze da se nade i procita svasta.Nedavno sam kupio Opel Kadet GSI 2.0i,pre toga sam vozio keca... lol kakva razlika !!!. Nameravam da auto sredim da bude tip top trenutno je u jadnom stanju jer sam ga takvog kupio.Postavicu i neke slike Pozdrav...
Pozdrav svima, zovem se Nenad, zivim u Kanadi, vozim 2000 Mustang GT. U zadnje vreme sam kompletno i strasno otkinuo za Alfom i voleo bi da se cujem sa ljudima koji imaju to zadovoljstvo da svaki dan voze jednu. Pozdrav, cujemo se!
Comment