Cestitam na organizaciji i masovnosti, lepo osmisljen hepening sa vise razlicitih desavanja. Podrzavam politiku kluba da se stimulise uclanjivanje i rad u klubu...ocigledno je da daje rezultata cim se skupilo toliko sponzora.
Nisam mogao da dodjem zauzet predizbornim aktivnostima i naravno da mi je zao...
Skup je bio fenomenalan!
Ja bih se pozalio samo na stazu (mada lepo pise karting staza - niko mi nije kriv sto neznam da citam ), koja je "mala" u svakom pogledu - tako da se nista konkretnije nije moglo odraditi i pokazati
Nadam se da ce taj jedini (ali i najveci) propust nekom sledecom prilikom biti nadoknadjen
P.S. Pocela je da me smara ova tema negde vec od 4-te stanice - mnogo se "vodi politika" oko toga kome sta po hijerarhiji ili cemu vec sleduje
Meni je bitno samo to da nisam zazalio sto sam se cimao iz KG-a do BG-a, sto je meni dovoljno da budem zadovoljan "celom pricom sa Ade Huje" - u kompletu
U iscekivanju da i sledeci put bude ovako "cOOl", a i u skoro, veliki pozdrav svima - i uzivajte u svojim kolima, a ne u "dobroj volji organizatora"
Bice, samo znate koja logistika treba za TRIO zezanje!?
Samo da dodjem sebi, pa da radim, bice za par dana, nista specijalno, ali ima finih slikica, ovaj moj najbiolji drugar samo slikao guzice od promoterki..
Nadam se da vam svima odgovaraju one CRYPTON majce shto smo podelili?
Mozda su neki ostali uskraceni da dobiju po koju,ali zato ima onih shto su uzeli i po 3,4 komada,tako da se obratite njima... hheheeh
Svaka chast organizaciji i ljudima koji su doshli u onolikom broju...
Falile su vam josh po koje sexy promoterke,ali nije vazno,bice ih sledeci put vishe,zar ne?
Comment