Nadam se da vam svima odgovaraju one CRYPTON majce shto smo podelili?
Mozda su neki ostali uskraceni da dobiju po koju,ali zato ima onih shto su uzeli i po 3,4 komada,tako da se obratite njima... hheheeh
Svaka chast organizaciji i ljudima koji su doshli u onolikom broju...
Falile su vam josh po koje sexy promoterke,ali nije vazno,bice ih sledeci put vishe,zar ne?
Pitanje za direktora:
Kako sluzi Crypton GPS?
Što se nisi javio da mi 32701 upgradeuješ na 40701
hehe, ovaj sponzor il' je lood il' se pravi lood?!?
A sta si ti ocekivao, da kazu "dete obuci nesto pre'ladices se"
I sta si se stis'o, 10 da dovedes, 30 more, vidis da ni 120L piva nije bilo dosta, a ne 4 hostese...
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
evo i eMa! moze i ovako da vam se preracuna vreme kruga..
Boki Polo, nemoj bolje ovo da gledas! nece ti biti dobro
To me i zanimalo...ja sam prezadovoljan 48,49 odmah sa tudjim kolima prvi put, sa dvojicom u kolima i izduvanom levom zadnjom ihhh....
Bez dvoje najmanje 2 sec. manje...pretedent na titulu
Fala Mare!!!
Ispade da sam ja zagrejao gume za Zverka.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ajde da i ja pohvalim organizaciju. Bilo je odlicno, vidim da je masa uzivala, jedino sto su ljudi dosta rano pobegli, tj. zbrisali oni koji su se zajebali Pa tek iz treceg su izvukli dobitnika Sony plejera, posto su prva dvojica koju su izvukli otisli Jedino mogu da im zamerim sto su se zablesavili kod merenja vremena, tj. mesta gde su postavili celiju. Ali ispravili su gresku pre brzog kruga. To je po meni jedini razlog sto postoji tolika razlika, mali ili velika izmedju trke sa cunjevima i bez. Ja sam recimo krug sa cunjevima koji se merio, vozio kao krug za zagrevanje, a drugi kada sam krenuo da ga peglam nije meren. Ovo je primedva za drugi put, vazno je bilo zezanje, koje je bilo odlicno odradjeno
Za one koji ne znaju, ja sam vozio Jazzvu
I dajte ljudi da sri-ju kupimo neke pojaseve i kadicu da prestane da se drzi za vrata da ne bi ispao u krivini
Comment