Utisci sa V HCS skupa
Collapse
X
-
-
Originally posted by markokg1982evo jednog mog klipa gde sam vozio na plin jer benzina nije bilo dovoljno u rezervoaru tj cim se nagnem jace u krivinu, ostajem bez gasa na 3 sekunde pa sam se zato povukao sa takmicenja. a onda sam prebacio na plin i auto je dosta tromiji ali nije bilo lose. suvozac je skyline
http://www.youtube.com/watch?v=vqaoTK62XNY
sad gledam andrejev klip u legendu i imao si sporije vreme za 1 sec ili cak i isto 52secI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Ovo je moj kolega iz firme u voznji deltinog accorda
Comment
-
-
Šta reći osim Hondaaaa?
Pripreme su počele pre dva meseca i imali smo dosta vremena da se pripremimo za V Honda skup.
Skup je odlično posećen sa strane Hondaša i posetilaca.
Posetioci, ljubitelji i članovi, imali su ono što nigde i nikad nisu imali. Besplatan sladoled, Jelen pivo, Gala vodu, igre bez granica, skupocene nagrade za takmičare i posetioce...
Veliki broj novinara je propratio ovu našu manifestaciju a to će te uskoro moći i propratiti u Medijima i auto časopisima.
Ja se lično izvinjavam što nisam stigao sa mnogima da se družim, a naročito se izvinjavam onima koje nisam uspeo ni da pozdravim. Razlog je jednostavan i nadam se da razumete. Velika manifestacija traži i požrtvovanje.
Raduje me činjenica da je daleko veći broj ljudi bio prisutan na skupu koji slabo ili nikako prate forum i uglavnom čitaju naš sajt.
Skup je protekao bez većih problema, osim nekoliko divljanja na Honda parkingu koji cemo sledeci put resiti povećanjem profi obezbedjenja.
Neke stvari su se iskristalisale i na sledećem Honda skup mogu se takmičiti samo članovi kluba i niko više. Ostatak vremena (slobodna vožnja) gledaćemo uvek da obezbedimo za prijatelje i dobronamerne ljude.
Moram napomenuti da su mnoge firme zainteresovane za saradnju sa Honda klubom i da sam mnoge kontakte vec uspostavio na skupu.
Sledeci Honda skup ce biti održan na jednoj drugoj stazi i pripreme za VI Honda skup već počinju.
P.S. Čestitam svim takmičarima na trudu i njakanju Hondi kao i dobitnicima nagradawww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
Comment