Sa moje tacke gledista skup je uspeo odlicno! Na parkingu je u jednom trenutku bilo 120 hondi, a za ceo dan je kroz parking ade huje proslo 150+ hondi. Organizacija je ove godine bila duplo bolja nego prosle i naravno trudicemo se da bude jos bolja na 6 skupu.
Inace, 500 ljudi je taj dan bilo na huji. To se videlo po kuponima koji su podeljeni za sony nagradnu igru...
Hvala svima koji su doprineli da ovaj skup bude ovakav kakav jeste, a pogotovo momcima iz organizacije bez kojih nista ovo ne bi uspelo.
Jel smem da pogadjam gde ce biti sledeci honda skup? NS? Misheluk? Nekako mislim da dosta nas to prizeljkuje, a i logicno je, Trio, novosadjanke ihhhhhh
Hm...Nesto znam, nesto pretpostavljam, nesto nagadjam, no ostavicu Level3 i rukovodstvu da organizuju gde i kako, ja se ne mesam u njihov deo price, ja imam samo sugestije koje su mi potrebne oko TRIO-ja, koje oni uvaze, kao i sada za Huju(cisto da se zna, bila je prica ove godine za drugu lokaciju, no meni je vise odgovarala Huja, te su je uvazili i na Huji smo odrzali skup), a sto se tice promoterki, ne brinite, to mi je apsolutno najmanji problem, ima kandidatkinja na izvoz, naravno skoro punoletnih..
Comment