e bez zebancije, ako treba nesto da se tera odavde tamo vicite. sta znam, ono stolivi stolice, satori ili sta vec... posto ce karavan biti u svakom slucaju a da li ovaj ili neki drugi videcemo kez
Daj sliku, boju, reg tablice da stavimo na sajt čisto da deca ne promaše pa zapišaju neki drugi auto
@dora: evo fotka... btw, vodi racuna tamo sta deca piju da mi ne ostanu fleke ili ne daj boze matira auto. molim te, samo kvalitetno, jecam i to... kez
samo ti dodji...ja ipak znam kako taj auto sa tim motorom ide,dok kako ide moja riksa bas i ne verujem da znas
a i ako izgubim boze moj,imam pregrst izgovora sto mogu da iskoristim:em imas vise kubika,em si jachi,em si laksi,em si quatro...sta ces ti izmisliti ako izgubis?
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
nema ja sta da izmisljam posto nema sanse da dobijes ne ti nego ni jedan sa predjom vucom jerbo je to ipak 201m. ti kako god da startujes ima se zakopas par 2-3 sekunde u startu a ja sam tu vec ihaaaaaaaaaaa... otiso no, bumo vidli... vazno je drugarstvo
Pazi 'vako.
Prvi dan ce zverko da nas odere, a drugi nece ni moci da vozi, jerbo kad ga zapisaju ima "sorka" da nagrize creva od turbo-a
btw, zahvaljujuci zverku imamo i pokretnu klonju
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
ok, ti si brzi na huji si happy sad.... daaaaabar... kez
vidimo se na autobahn-u pa da vidimo ko ce kome i kako da pushi a do tada ako ti je dosadno mozemo i na neki magistralni da probamo posto ti se "pravolinijski" ne svidja...
nema ja sta da izmisljam posto nema sanse da dobijes ne ti nego ni jedan sa predjom vucom jerbo je to ipak 201m. ti kako god da startujes ima se zakopas par 2-3 sekunde u startu a ja sam tu vec ihaaaaaaaaaaa... otiso no, bumo vidli... vazno je drugarstvo
ne brini se uvezbo sam start
samo ti poteraj tog pinzgauera
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment