Moja ideja je da logo foruma bude stavljen u tablicu,umesto SCG...sta mislite?
Sta ima da se misli, to je jedna od ideja. Ko nema takve okvire za tablice, morace da ih kupi. I drugo, tu nema nazad, onda se prave nalepnice za spoljne povrsine
Jedino da drotovi ne pocnu da zakeraju, imali ili nemali prava na to ...
Jesmo
I po meni je to dimezija koja se moze zalepiti i na staklo, i na karoseriju a naravno i na okvir tablice.
Plus sto ce svako da kupi onda dve nalepnice
Samo glasno razmishljam... Jeste li sigurni da policija ovde (a pre svega u HR) nece da pravi frku oko lepljenja nalepnica na mestu na kojem treba da bude drzhavna oznaka?
Znam da ima "liberalnijih" i medju njima, al' pojedinima bash trazhe "dlaku u jajetu", tako da...
Inache je ideja OK, a nikakav drugi znak do "aktuelnog" loga CBF-a ne bi bio bolje reshenje, po meni...
Ali to nije mesto za oznaku drzave, zar ne? To se neko od plastikara dosetio i poceo da pravi. Zar nalepniza za oznaku drzave ne treba da bude elipsastog obila oivicena crnom linijom sa crnim slovima i belom pozadinom i zalepljena na zadnjem kraju automobila?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Kod nas jos uvek nije, ali nije nemoguce da ce biti kada se bude promenio zakon.
Na tom mestu se oznacavaju vozila iz svih zemalja EU (a i nekih drugih), te je sasvim verovatno da ce i nasi to da smisle.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment