Ma to sa "SCG" na okvirima je samo izmišljotina E-Uvlakača i potpuno je ilegalna stvar.Mnogo je bolje imati na tom mestu CB logo i to baš onakav kakav je ovaj koji gledam dok ovo pišem!Ovo je i moj predlog.Tetak je govorio!
Nalepnice za Cannon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A posle kad se bude prodavao auto bice skuplji zbog CB nalepnicaJa sam isto za nalepnicu za spolja, ne bitno gde se nalazi, al da se kod svih nalazi na istom mestu
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Edit012: Ne citirati post iznad!
Ja nisam za nalepnicu spolja, ili bar ne kao jedinu. Mislim da bi bolje bilo imati one koje se lepe sa unutrasnje strane stakla, pa po jednu na zadnje prozore, i eventualno trecu na zadnje staklo ko bas hoce. Najzad, mozemo imati obe varijante.
Spolja ce brzo postati predmet kradje, a sem toga, mogu i drotovi da zezaju.
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Honda i ja sam za tu nalepnicu ... a moze i dodati logo na drugo mesto, jer ce biti i onih koji nece da lepe na prednju soferku nalepnicu... posto neki nisu vlasnici automobila koji voze pa...
DVV e ako ce da skidaju nalepnice onda stvarno... :x i slazem se da ima obelezja na vise mesta...p.s. nepotreban ti je citat posta tik iznad...
Pozdrav/SaaboSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment