Originally posted by Honda
Nalepnice za Cannon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Plin ama nema nikakve veze sa tim da li vozis tjuniran auto ili ne... Eto vidi Ivana, on vozi na plin i ima brdo konja, jel... A nalepnica oznacava mesto gde zivimo, a ne kakav auto vozimo
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
-
-
Ja imam takvu nalepnicu, bar veći deoOriginally posted by HondaSaabo...pazi...nalepnica je extra,ali ne vozimo svi tjunirana kola pa da lepimo tako nesto.Bice smesno npr. ja sa plinom i sa tom nalepnicom...
Slazes li se?
A ako je moj Opel tjuniran onda sam ja božić bata a benzina nije bideo 2 godine. Aj em pripadnik CannonBalla-a i tačka.
Comment
-
-
OK...ako se vecina slaze da je to OK...onda sam i ja za...moze i ta nalepnica...ali mora obavezno i ova na tablicu...mislim ko hoce....Originally posted by DoraJa imam takvu nalepnicu, bar veći deo
A ako je moj Opel tjuniran onda sam ja božić bata a benzina nije bideo 2 godine. Aj em pripadnik CannonBalla-a i tačka.Power of dreams !!!
Comment
-
-
I ja sam ne samo za ovu veliku vec i za ove male nalepnice svakako...a valjda ces i ti da tjuniras hondu
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Imam jedan predlog.
Slazem se da stampamo banere za sofersajbnu, ali imam i jedan predlog.
U levom cosku treba da ostavimo cannonov znak sa strelicom ( on moze posebno da se otsampa u situ i da se naknadno zalepi u levi ugao).Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Daj bre ljudi nemoj da pravimo neku filozofiju od ovoga,
moj predlog je da se lepi sa unutrasnje strane stakla,(obzirom da nas je vise koji nemamo zatamnjena stakla,a moze i koji par da se napravi za tamna) i neka jednostavno pise www. cannonballforums .se ali da bude kombinacija nekih lepih slova i boje.
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
Slazem se sa tobom don da bude sa unutraznje strane stakla.
Pozdrav.
Comment
-
-
Jeli moze meko da napravi www. cannonballforums. se sa rainbow ???
Dakle da svako sledece slovo ide u rainbow skali ???
Bas me interesuje kako izgleda
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ne znam kako ti, ali ja ne zivim u SE, da ne kazem Svedskoj, vec u SCG (za sada), odnosno Srbiji. Tako gledano, besmisleno je da lepimo svedsku adresu.
Ali, ovde pocinje da kipi od filosofije; pocinjemo da dokazujemo da je najbolji nacin da ubijes ideju da osnujes komitet zaduzen za razvoj te ideje.
Glot ili frket, pitanje je sad; sofersajbna, ili sa strane, ili napred na tablice?
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
-
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-

Comment