Ljudi ovaj sajt je poceo da se kvari

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Black Knight
    CBC Senator XXL
    • 13.10.2004
    • 2020
    • Novi Beograd, kicblo

wiz > izcooliraj please!
    Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Corsa
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2005
      • 450
      • Beograd

Zamolio bih da jos jednu stvar uzmete u razmatranje,a to su pravila oko postavljanja slika.Trebalo bi ograniciti broj slika na recimo 2,3 po postu,s' tim sto onda ne bi bilo 10 postova za redom sa po 3 slike od istog autora,vec kao sto rekoh 2,3 i linkovi ka ostalim.Mislim da bi ovo bilo dobro,zato sto ovde ima onih koji idu preko dial up-a i sto nam treba mnogoooo vremena da otvorimo pojedine strane

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

I ovde nema offovanja samo predloga.
        I Corsa je u pravu
        gledajte da smanjite sliku realno 640X480 najvise.
        ili jos bolje da stavljate drugi link sa image shack-a pa ko zeli neka otvori celu sliku
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• dintel011
          CBC Senator XXL
          • 12.03.2005
          • 348
          • Beograd, Vidikovac

Ajde malo da spustimo lopte, zna se ko je gazda i kakva su pravila.
          Nase je da probamo da ispostujemo pravila a moderatori su tu da moderiraju.
          CB mi je omiljeni forum, verujem i vecini, glupo je da bude svadja izmedju clanova i moderatora.
          Nema foruma na kome nema off-a i na kome nisu "krivi" moderatori.

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Da iscitiram samog sebe sa postom usmerenim prema moderatoima u toku jucherashnjeg dana:

Originally posted by BOOST
            Eto, godinu dana druzenja zezanja itd. lepo malo drustvo, sad kako sve uzima veci obim, osecaj je da se gubi kontrola.. nekako da se izbegavaju obaveze odrzavanja reda i da se popusta apsolutno previshe

Deshavanjima doprinosi na jedan nachin i sama chinjenica da smo mi moderatori izvucheni iz raznih tabora foruma, te da nesvesno dolazi do kako previlegijalnih propusta tako i do tipa, nadam se da ce neko drugi od moderatora da ukaze na greske i propuste radi zdrave klime u manjim zajednicama.

Zato mislim pod broj 1 da cu sad da napravim raspodelu foruma, i da ce moderatori da se razbiju iz grupacija, gde ce svaki dibiti deo foruma da ga SAM moderishe da bi razbili ovo sto se pocelo desavati.

Ja samo nadgledam i nastojim da se nemesam puno puta racunajuci da ce moderatori odraditi svoj posao, ali isto kao sto ja sam radim tako vrlo chesto radite i Vi.

Nishta chudno, ljudski faktor i nishta vishe

E, sad, znam da moderatori koji imaju funkcionalne uloge u Clubskim sekcijama treba da ostanu u okviru klubskih zona, mada, vidim i skidam kapu posebno Killazu za zalaganje i pracenje foruma uopshte!!!

Uvodjenje sve veceg broja moderatora je dalo malo kontra efekat u odnosu na zeljeni/planirani, te zelim da mi se ovde izjasnite, sta zelite da moderisete, mislim za koji segment foruma cete dati maximalnu prestaciju.
            Ovo postaje neophodno, kako raspodela moderatorskih zaduzenja na lichu odgovornost, tako moguce i restruktura samog Cannona.

Pocinjemo da lichimo na bilo koji drugi form, prvenstveno zahvaljujuci nekotrolisanom Offu, koga je sve vishe sa porastom broja chlanova foruma.

Dakle, bez uvreda, trazim da se malo trgnemo i da se suochimo sa novonastalom situacijom.

Izvolte:
            Dakle, kao sto stoji jasno, zapazanja da je pocelo da izmice kontroli su iz razloga:

600 aktivnih chlanova, od tih 600 je 20% hiperaktivno.
            Dolaze novi.
            Samo u tolu jucerasnjeg dana je bilo 600 novih postova.
            Dan pre 480
            dan pre 420

Sta vishe reci do da sam morao da zahtevam drugi vid organizacije nadgledanja.

Bujica neinteresantnih tema koje su pocele da preplavljuju forum i koje nemaju neke direktne veze sa Cannon duhom.

Dakle, ako sam stao nekome na zulj neka mi oprosti ali cipele pochele da zuljaju same od sebe

Cannon se vraca na svoj kolosek!!!

================================

Jakovljevic >> Kad smo te trazili za rodjendansku tortu nebeshe te.. opet , no vidim, sad si tu
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Bitno da makaze rade,tako je to kad neko oseti malo vlasti,sad znam sta je ovim sa ovim nasim politicarima

Comment

• Nikola
                CBC Senator XXL
                • 29.09.2004
                • 975
                • Indjija/Vojvodina

Rekoh ja...

Ko se maca lati...
                .:Cuore Sportivo:.
                Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• BOOST
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

Kakav je sad problem, video sam sta je isecheno i mislim daje glupo natezanje krenulo obostrano, ko je saseko neka je da nije ja bi.

Ovo je strava da uspevate od Offa da napravite Off, sta je sada srz ove teme, individua ili zajednica?
                  move your mind

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Nadam se da ce ovaj thread bar malo pojasniti neke stvari...

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 3679#83679
                    Power of dreams !!!

Comment

• Wiz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3104
                      • Nish

Nekad se pozivalo na ovaj forum a sad je zalba na previse poruka

Comment

• BOOST
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

Logichka greshka WIZ, nije zalba, samo prikaz posla iskontrolisati da sve ostane u duhu Cannona.

Sad su moderatori dobili svako svoju sobu da kontrolishu, to je sve, dakle kao u pochetku i tada je sve funkcionisalo kako treba i obecavam da ce opet.

Veruj mi da moja iskustva sa svedskim forumima gde ima po 40 moderatora i po 1500 novih postova na dan donose neko iskustvo, nismo ni mi zivotinje prema Svedima da nemozemo imati normalan vid konverzacije preko foruma.

I zapamti, ja znam i svi moderatori da forum chine chlanovi i niko drugi.
                        Sa punim postovanjem i pokusajem da se uslisi zelja 1000 cudi // BOOST
                        move your mind

Comment

• Wiz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3104
                          • Nish

Sve je to lepo,samo kad bi te tvoje zelje i drugi postovali bez vredjanja clanova ili njihove diskriminacije po nekim njihovim kvazi ubedjenjima i kriterijumima,najblaze receno nekontrolisanim a gledajuci opste civilizacijske norme koje spominjes,negde zaostali u crnoj Africi.Self control malo vise toga za sve pa i za vlastodrsce,ili cemo u diktaturu,anarhija ni meni netreba,da se razumemo

Comment

• BOOST
                            • 29.09.2004
                            • 8726
                            • Gislaved//Sweden
                            • SAAB 9000 AERO R; SA

Nesekiraj se, svi imamo linije normativa da se upravljamo prema njima, kako moderatori tako i uchesnici , nema izuzetaka, neje mali broj puta da sam editovao ili cenzurisao moderatore takodje, dakle, sve pod kontrolom i ubuduce, jachom nego li do sada.
                            Kako se ovlascenja prosiruju tako se i interna kontrola mora prilagoditi novim uslovima
                            move your mind

Comment

• Wiz
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3104
                              • Nish

Ajd narod ce sve reci

Comment

• BOOST
                                • 29.09.2004
                                • 8726
                                • Gislaved//Sweden
                                • SAAB 9000 AERO R; SA

Znam pouzdano da su preturanja foruma u zadnjem periodu izazvala veliku dozu zbunjenosti kod nevichnih i NEREDOVNIH posetilaca, da se jako loshe snalaze u svemu.

Najverovatnije da kad se upadne posle 10 dana i bude 5000 novih topica da se tesko da i naci sta se napisalo.
                                Natavno , forum ima svoje opcije koje pomazu u nalazenju aktuelnosti, ali nisu svi vichni tome.

Pretpostavljam da nas drug Jakovljevic nece vishe ni naci temu koja je premestena posto je njegovom greskom po nashim kriterijumima, postavljena bila u pogresan deo foruma.

Ostaje da vidimo da li sam u pravu al nesto imam chudan osecaj da jesam.
                                move your mind

Comment

Working...
                                X