Ljudi ovaj sajt je poceo da se kvari

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Ok seci,samo pazi da ne bude dvostrukih arsina,evo bicu ti supervizor

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Daj da se postave jasna pravila koja vaze za sve. Molio bih da se uspostavi "demokratski" mehanizam za brisanje topica.....
      https://t.me/pump_upp

Comment

• vujke
        Admin
        • 29.09.2004
        • 1673
        • Mladenovac
        • Daewoo Lanos 1.5SX

Pravila postoje i primenjuju se.
        while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• manijac
          CBC Veteran
          • 30.03.2005
          • 109
          • Bor

Ne dobijam vise na email poruke za odgovore na teme koje pratim.

Edit 006: >>>>Uvek me obavesti o odgovorima <<<< funkcija u tvom profilu je bila setovana na >>> NE <<<<

btw: To si sam namestio da tako bude!!!!
          Sledeci put stavi sve na defoult kad negde nesto zabrljas.

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Imamo li izmena u misljenju na situaciju foruma?

Primetno:

1. Sve je vishe chlanova koji su ovde zbog druzenja (chat) nego li zbog uchenja.
            2. Sve je manje aktiviteta moderatora usmerenog na sirenje i potenciranje edukacije.
            Obicno se njihov aktivitet zasniva na uredjivanju tema i prepakivanju od offa kojeg je sve vishe i vishe.
            Takodje primetano odsustvo edukatnivnog duha kod istih. Diskusije o novim modelima su bljak koji se moze naci na bilo kojem blogu na netu.

Da li je moguce da smo prosli kroz sve segmente auta?

Ima li smisla ostaviti Cannon aktivnim da bi se zatrovala offom baza koja je radjena par godina u cilju sirenja tehnicke kompetencije?

To su samo neka od pitanja koja sam sebi postavljam.

Mozda dobijem neke odgovore od Vas koji ste prisutni i kojima je stalo do toga da se Cannon razvija u namenskom smeru.

// Boost
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• djukic
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2005
              • 2526
              • Beograd

Pa ja sam na Cannon dosao da bi nesto novo naucio. Da bi ukoliko se odlucim da nesto sam popravim (ili bar pokusam) dobio podrsku. Trudim se da ukoliko nesto znam to nesto podelim i sa drugima.
              E sad ono sto meni smeta je da na vecinu postavljenih pitanja dobija se odgovor poseti ovog ili ono majstora...
              Jedna od tema koja mi se u skorije vreme dopala je problem sa Renault 1.5DCI motorom. Konkretan problem i resenje istog covek je publikovao na Cannon-u. To mi se svidja.

P.S. sto se tice adresa majstora, to mogu da dobijem i na Googlu
              https://t.me/pump_upp

Comment

• gille
                CBC Senator XXL
                • 24.09.2006
                • 593
                • Belgrado

Mudro zboriš Djuki?u. Otprilike iz istih razloga sam ovde. Mnogo toga sam nau?io, ali o mnogim stvarima još uvek nemam pojma. Mene je oduševila pri?a o plivaju?em zamajcu recimo. I o onom ludom PUG-u 206. Svi?a mi se i što sam i uživo upoznao mnoge pozitivne ljude. Ne svi?a mi se što potencijalno kvalitetne teme ?esto odu u off totalni. Meni automobili nisu struka, trudim se uvek da pomognem nekome ako znam.

Comment

• 1nsane
                  CBC Senator XXL
                  • 28.05.2007
                  • 388
                  • Umcari - Grocka

Mislim da je glupo uvesti neku strogu cenzuru. Permanentno brisanje postova nije resenje. Mozda je bolje uvesti vremensko ogranicenje trajanja posta koji se proglasi za off topic, npr. 1 nedelja, i naravno clanu koji ga je napisao dodeliti zastavicu. Moze cak i lista clanova prema broju off-ova - bez nekog sankcionisanja, cisto da se malo skrene paznja. Takodje bi trebalo malo vise forsirati chatroom za neke neobavezne teme i druzenje.
                  NO BRAIN
                  NO PAIN
                  1_N_S_A_N_E

Comment

• NemaN
                    CBC Senator XXL
                    • 29.11.2004
                    • 1560
                    • munze

konacno si se setio boost....

mogu i da ti kazem kad je to pocelo....tj jedan od razloga su ove glupe titule koje imamo iznad nikova...

drugo pisao sam vec ali ne vredi imamo aktivnih 10 spamera koji konstantno offuju a niko nista ne preuzima predlozio sam nesto ali nista....

i ja mislim da su se moderatori malo zasitili....predlog uvedi nove

I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• BOOST
                      • 29.09.2004
                      • 8726
                      • Gislaved//Sweden
                      • SAAB 9000 AERO R; SA

Za pocetak ce se traziti od moderatora koju rade po klubskim sekcijama da sele tehnicke teme u bazni deo Cannona.

Isto tako ce moderatori baznog dela da im vrate sav off topic njihovih chlanova u klubske sekcije koji ce on soritirati ili jednostavno brisati.

To je jedna od ideja na kojoj se upravo radi, zato sam i podigao ovu temu da vidim da li vidite iste probleme koje i mi vidimo iz uredjivchke sekcije.

Nadam se da razumete da Cannon treba vratiti na pravi kolosek , navala chlanova koji nalaze kubove treba da se prihvati ali isto tako treba i da se kontrolise.
                      move your mind

Comment

• BOOST
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by NemaN
                        konacno si se setio boost....

mogu i da ti kazem kad je to pocelo....tj jedan od razloga su ove glupe titule koje imamo iznad nikova...

drugo pisao sam vec ali ne vredi imamo aktivnih 10 spamera koji konstantno offuju a niko nista ne preuzima predlozio sam nesto ali nista....

i ja mislim da su se moderatori malo zasitili....predlog uvedi nove

Nisu titule vec klubski segmenti koji su navukli chlanove na klubove a isti su se malo rastrcali po Cannonu

Ovo za moderatore vec razmatramo.
                        move your mind

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

shto se tice honda sekcije ima malo nas koji offujemo po baznom forumu uglavnom je zato sto smo tu pre honda kluba ....i ja cu sebe uvek smatrati prvo clanom cannona pa tek onda honda kluba....

btw mislim na ovo aktivni, veteran itd ono sto ima veze sa brojem postova ne klubske oznake
                          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• 206
                            Admin od ispočetka :)
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

A kako bi bilo da SKROZ ukinemo broj postova, i ostavimo, recimo, 3-4 kategorije SVIH korisnika - Admin, Moderator, Spamer, Deo Inventara, itd...?
                            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

To nikako stvarno ne zbog mene nego imam mnogo bolji uvid o svemu kada znam broj postova clana.
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Sasha
                                CBC Senator XXL
                                • 04.10.2004
                                • 4126
                                • Novi Sad

Meni se svidja Saletov predlog, verovatno bi off bio prisutan u manjoj meri.
                                www.arcs.org.rs/forum

Comment

Working...
                                X