Ljudi ovaj sajt je poceo da se kvari

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

U principu resenje ovih svh problema nije tako komplikovano mada...
    Opomenuti spamere i one sto otvaraju glupe teme i to daje rezultate provereno, vec se videlo da radi...ali ne ja da ih opominjem nego javno da mu stoji tamo ispod nick-a da svi vide...i ono kao warn...
    Drugi problem je sto ima sad vec jako mnogo klubova i klupskih podforuma(pogledajte samo na sta to lici kad krenete da scroolujete glavnu stranicu foruma, to traje vecno...) pa se tamo pise sve vise i to sve vise tehnicke stvari tako da bi to trebalo resiti nekako, npr redukovanjem tehnickih sekcija u klupskim podforumima i npr. ostaviti tamo samo stvari striktno vezane za klub i diskusije o modelima npr. a ne sad da to dodje do te mere da imate u svakom klubu sekciju o menjacu, motoru, trapu...E sad to ce verovatno dovesti do toga da ce pojedini klubovi revoltirano da se ocepe od CB-a i otvore svoj forum tako da je to opet problem...
    Toliko...

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

resenje je jenostavno, zove se moderatori zasucite rukave pa u sechu "knezeva" .

Ovo sa chek boxom, hehe a kakvu kafu pijete?

Klubovi imaju svoje pravo da li zele da pisu tehnicka pitanja na svojem forumu ili na baznom, znaju i prednosti i mane.

Napustanje Cannona je kao razvod od samog sebe tako da nikom to nepada napamet , odlucuje se po dogovoru i dogovori se postuju.
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Neznam jel to zbog vremenske razlike, ali nikad ne vidim nikoga na chat-u kad se ukljucim. Izgleda da je ideja sa chatom kao instrumentom za redukciju off-a bila kratkog daha.

Sto se tehnickih tema tice, neznam jel moguce, ali bilo bi dobro napraviti kompromis oko tehnickih tema, tj. u klubski deo foruma linkovati tehnicke teme koje su postavljene u generalnom delu foruma namenjenom popravkama.
        Moderator odredjenog kluba bi bio zaduzen da pogleda nove teme na drugim delovima foruma i otvori novu temu u svom delu koja ce ustvari biti link ka glavnom tehnickom delu (kao ono kad premestis temu u drugi deo, pa u delu gde je prvobitno postavljena bude "premestena:xxxxx").

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Na konto chat-a - zar nije bilo bolje postaviti neki npr. irc server, a ne preko one skripte koja vise nego nervira...

Samo razmisljam naglas

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Evo i sad nema nikoga

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

evo ja sam se sad prvi put logovao..tek sad sam shvatio da postoji.
              pa stvarno glupo...ko ga je stavio onako na dnu strane i sitno da se nevidi???
              da se kladimo da se izvuce chat negde gore i da bude krupnim slovima kao sad WESTGATE..da ces da imas gomilu ljudi na chatu..i automatski manje(mnogo) offtopica?!?
              evo stavi CHAT ispod WESTGATE..pa ce te da vidite!
              mislim da je ovo bolje resenje za chat,isto je free :
              chat, Java, software, login, my account, free, program, applet, web, webchat, chatroom, service, chat room, chat server, java chat, java chat software, chat software
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• vlada
                CBC Član
                • 07.05.2005
                • 96
                • Beograd, Banovo Brdo

Originally posted by 230
                U ARCS podforumu svi povezani modeli imaju svoje podforume, tako da ako neko ima problema sa 33-om u tom podforumu i tra?i informacije. Mislim da bi prebacivanje svih tehni?kih tema u bazni forum izazvalo veliku konfuziju, i samo ote?alo pronala?enje ?eljenih informacija.

Ono ?to sam hteo da ka?em je da, barem u ARCS podforumu, pretraga (kao search) uop?te nije ni neophodna, jer se svaka potrebna informacija dobija na par klikova.

Stoga mislim da bi preno?enje tehni?kih tema bilo kontraproduktivno.
                Potpisujem sve.
                Ne samo da bi bilo otezano pronalazenje informacija nego bi i odgovori na postove bili mnogo manje kompetentni jer bi mnogi clanovi (iz dobre namere) pisali netacne informacije koje nisu bazirane na iskustvu nego na saznanjima tipa cuo sam, rekao mi ortak itd...
                Mozda je bolje resenje da se ostali podforumi organizuju po ugledu na ARCS podforum.
                BMW E46 320D

Comment

Working...
                X