pa ja ni ne sporim da smo cooperanti Boostu, odnosno Cannonu, ali bar kao pravno lice koje je opganizovalo, mislim da zasluzujemo da se spomenemo...TV Backa nije ni znala nego su dosli pa pitali ko je ko. Nema veze, i mi smo saznali 10-12 dana i trebali da organizujemo sve...
vazno je da je provod bio dobar!
p.s. ucimo se...
Cak i kad CannonBall Community postane nevladina organizacija udruzenja gradjana priotirace klubove kao birokratski odgovorne za evente u Vrbasu u cilju populacije klubova.
Cannonu netreba medijska paznja.
BTW: Dobili smo zahvalnicu od ECO saveza iz Vrbasa za akciju skupljanja priloga za naucnu ekspediciju koju smo podpomogli.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Gde su vam amblemi/nalepnice na kolima?
Jedino sto sam video je ono iscrtano na stazi na startu i na nalepnicama za brojeve takmicara, to se vidi u emisiji. Verbalno niste spomenuti, samo event koji se odrzao. Bice oko 7 minuta iz Vrbasa.
Sledeci put kad nesto organizujete, 30 dana, pa 15 dana pa 7 dana pa poslednja 3 dana, press obavestenje o dogadjaju na moj mail. Jedino tako mogu biti upoznat sa organizacijom. Ovako ispada da ste pod-izvodjac Boostu. Da sam tu informaciju imao ranije predsednik kluba bi dao intervju pa bi mogao nesto da kaze za vas.
Ako je Boost mogao da me kontaktira 20 dana ranije i da mi potanko objasni sve sto ce se dogadjati onda ste to mogli i vi, znaci "ucimo se kako to treba raditi da bi se privukla medijska paznja".
Amblem u kome su se prijavljivali takmicari je bio u satoru velicine 2,5 m visine 1m, i na njemu VELIKO
OPCS
Posto su clanovi OPCS-a uglavnom bili zauzeti odredjenim duznostima, a za tacan datum kao i duznosti smo saznali nedovoljno za "self marketing", odlicno smo naucili lekciju "kako treba da se privuce mediska paznja", jer su svi mediji dolazili kod nas i sa svima smo napravili po neki kontakt, sada sto nismo imali "portparola za odnose sa javnoscu", prihvatam kao svoju licnu gresku, jer smo ipak mladi
Amblemi na kolima, pa ovo je moj auto, a ja imam najmanje nalepnica....
A ona astra secate se crna, sto je napravila najvecu atrakciju paljenje guma, je preko cele leve i desne strane kola imala
OPEL CLUB SERBIA
Tako da ovim pisanjem samo zelim da izrazim zaljenje sto smo ostali nezapazeni, ali kako vec to rekoste, vec sledece godine bice mnogo bolje, kakav danak neiskusvta.
I da mi jesmo podizvodjac Gdina Pejicica, ali mi nismo statirali u kukuruzu.
p.s. Svi redari (oni u djubretarsim prslucima) su na ledjima imali ostampano OPCS
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
jeste , tacno je ja potvrdjujem... doduse natpis sa strane na crnoj astri nisam uspeo da procitam a pozadi ga nije imala
nego nije bre fer... prvi klip ste metnuli kako astra dere saxa... jel to da mi vratite za onu prozivku a... ako ako, porasce saxo iz N grupe u Super 1600 pa cemo da vidimo
jeste , tacno je ja potvrdjujem... doduse natpis sa strane na crnoj astri nisam uspeo da procitam a pozadi ga nije imala
nego nije bre fer... prvi klip ste metnuli kako astra dere saxa... jel to da mi vratite za onu prozivku a... ako ako, porasce saxo iz N grupe u Super 1600 pa cemo da vidimo
e nemoj da se ljutis, to je zbog buba sa haube...
ma i ti si koleteralna steta...kao i neki Saabovi, Honde...jedan mali yugo se odupro, ali on je na anabolickim steroidima, samim tim to je DOPING!
Evo malko "slicica" i od mene...
Sorry za kasnjenje, ali nije bio aparat kod mene
Mislim da su komentari suvisni...
P.S. Zalili su se da su male slike, zato sad...
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Comment