Kako mi je krivo sto nisam mogao da dodjem. Bleeee...cak sam i odmor stimao prema Vrbasu ali mi "visa sila" malo poremetila planove Ebat ga, nadam se da cu da dodjem sljedece godine...
e karane sad si loopio i ostao ziv... novina bez slike... nece da moze... vecina ljudi koji i kupuju novine citaju naslov, eventualno nad naslov i gledaju slike. Sto je txt duzi veci je smor da se cita.
A ona astra secate se crna, sto je napravila najvecu atrakciju paljenje guma, je preko cele leve i desne strane kola imala
OPEL CLUB SERBIA
Tako da ovim pisanjem samo zelim da izrazim zaljenje sto smo ostali nezapazeni, ali kako vec to rekoste, vec sledece godine bice mnogo bolje, kakav danak neiskusvta.
I da mi jesmo podizvodjac Gdina Pejicica, ali mi nismo statirali u kukuruzu.
p.s. Svi redari (oni u djubretarsim prslucima) su na ledjima imali ostampano OPCS
Ne shvatam sto se zalite kad je organizator dao ovu izjvavu http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... c&start=75 "U pitanju je sad vec Tradicionalni, doovoreno sa Opstinom Vrbas, Cannonball Vrbas Streetrace usneren prvenstveno za aktivne chlanove Cannona te odatle proizilazi da ce se aktivni chlanovi odazvati na 2 dnevni susret.
Jedan aktivni klasicni Cannon skup sa ustaljenom ekipom i prilivom novih chlanova. Streetrace je Bonus . "
Tamo sam vas lepo pitao jel pravite vashar koji ce privuci medijsku paznju ili mali skup drustva iza coska koji moze privuci samo lokalce, uostalom TV Backa je snimak emitovala te se ne moze reci da ste ostali nezapazeni, jedino ako ne mislite na neki medij koji pokriva celu Srbiju. Ako ce vam na skup doci preko 1000 ljudi onda ce se oni o tome obavestavati i doci o svom trosku, u suprotnom, zna se, to se mora platiti. Jedna reportaza do 5 minuta = Euro 900 - 1500 zavisno od medija.
Ja sam pozitivno raspolozen prema vama ali na greskama se uci, a jedini nacin da to shvatite je nakon eventa.
Da bi se auto pripremio sa nalepnicama, treba "misliti - meriti - proceniti". Pogledajte sta je Johnny B lude slikao. Sad mozete razumeti zasto ste nezapazeni, a on je slikao sve izbliza. Isto bi uradio i neki novinar koji nema informacije i tu se slucajno zadesio.
Ja veoma cenim BOOST-a jer radi pionirski posao. Moram pohvaliti i Franicevice kojima nije bilo tesko da na prikolici dovuku auto a i Slavkovic sa Marutijem je uradio isto. Izmedju BOOST-a i mene je bila tesna saradnja kako da prezentujemo ovaj DRUGI Vrbas 201 streetrace da bude atraktivan i da nas mediji ne odbiju. On i ja smo smislili Denisa sa Yugicem, Zoran Slavkovic - Maruti je na moj poziv dosao u Nedelju, jer on jedini moze privuci RTS da se snimak emituje a i ranije sam vam negde u tekstu to predlozio....da vas malo nerviram.... http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... c&start=50
Ako ste pazljivo gledali Robiku, onda ste verovatno videli da su www.1-na-1.com nalepnice na njegovom autu i to sa razlogom...
1-na-1.com nalepnice su imali najbrzi u Vrbasu! (nadam se da razumete sta sam napisao, a ako niste, kupite AutoOglase br.126)
Vasi propusti u organizaciji su sto niste imali PRESS sator i PR-a. Ako hocete medijsku paznju, novinari iz jakih kuca koji ne dolaze po duznosti vole da su cenjeni (besplatne informacije o eventu, pice i nesto da se stavi u kljun, mozda neka cura da ih zabavlja) da bi kadrirali da se vidi ono sto vam kao organizatoru treba. Ako toga nema onda, ruku u novcanik! BOOST je prosle godine TV Backu platio da naprave emisiju, verovatno je isto uradio i ove godine.
Mediji 1-na-1.com video produkciju mesecno kostaju preko 70.000 dinara, te mi veoma pazljivo planiramo sta cemo plasirati za emitovanje.
Lako je biti general posle bitke. Shvatam i razumem da se ti svojim poslom bavis profesionalno, a tako i mi pristupamo nasim poslovima, ma koji god da su.
Svaki savet cenimo (OPCS kao izvodjac proteklog doagadjaja).
Svakako da nismo bili pravi organizatori jer se nismo mi lomili po institucijama, trazili dozvole, obilazili nadlezne... niti je ideja nasa.
Sve je to BOOST uradio i svaka mu cast (jos jednom) na tome.
Ne vidim da se Bond zali, samo kaze kako jeste.
Sto se tice privlacenja medijske paznje, ima nas dovoljno voljnih da se tome posvetimo kad na nas opet dodje red. Ne treba vise od dvojice.
Vrlo sam svestan koliko su samozivi mediji, novinari kao njihovo nuzno zlo pogotovo.
Ovo je, ipak, jos jako mlad dogadjaj, odvio se tek drugi put i jos je dosta toga bilo zbrda-zdola.
Nije se do par dana pred same trke znalo ni kakav je raspored desavanja, ni ko su sve ucesnici nego je bila na izvol'te svima koji su hteli i uspeli da dodju. Gomilica stock automobila, par blago doradjenih i tek nekolicina pravih takmicara koji su u toj nekolicini jedva uspeli da nadju sebi ravne (tek poneki), a o pravoj borbi u svim klasama da ne govorimo.
Sve se to odvijalo u jednom Vrbasu koji ni nema pravo mesto za drag. Ima, li je to put od regionalnog znacaja i to nam nikad nece dati da zatvorimo.
Mi, OPCS, "organizatori" - momci u djubretarskim prslucima, smo srecni i ponosni sto je sve proteklo u najboljem redu, sto smo uspeli da publiki isteramo sa staze (to pogotovo) i sto su se svi dobro zabavili.
Tek sledeci put ima dobre sanse da zazivi na , koliko-toliko, profesioalnom nivou i da podigne popularnost i atraktivnost samog dogadjaja. Sama cinjenica da je ovo postalo tradicionalno znaci da ce dovoljno rano znati ceo raspored, a to ostavlja i dovoljno vremena za organizaciju u kojoj cemo, nadam se, svi pomoci. Bez obzira sto je Honda klub "organizator".
I, jos jedna jaaako velika razlika izmedju Vrbasa i slicnih desavanja ... Vrbas je besplatan, zivi od entuzijasta i dobre volje svih koji u njemu ucestvuju.
Comment