uh, ja cu na odmor uskoro a onda me nema do pred kraj avgusta pa cu morati da propustim kako izgleda
Okupljanje
Collapse
X
-
Pa dobro, al samo na kratko... nema ga vec.... brinem se...Originally posted by sri98Sta se ti bunis, prvi si trazio da ga saljem u SAAB servis.

SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Samo da to ne bude u vreme održavanja "Čačanskog Exita"(45 Sabor trubača u Guči, prva nedelja avgusta).....Zašto niste ostavili mesta na "onoj" temi da i ja malo pljujem "po znate već kome....."
???
Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Pa evo ga opet u Beogradu, izgleda da mu se ovde mnogo dopada.Originally posted by SaaboPa dobro, al samo na kratko... nema ga vec.... brinem se...Originally posted by sri98Sta se ti bunis, prvi si trazio da ga saljem u SAAB servis.

Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
A jel sa srijem u poseti nekom restoranu il
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Pa bio je poslovno i privatnoOriginally posted by cuore sportivoKod nekoga jeste..............cim je malopre nadgledao situaciju........
, ali veceras nismo jeli, samo smo popili kaficu na ELP pumpi
Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Aha, a mi se kopcamo na ledjima.Originally posted by EgonPa bio je poslovno i privatno
, ali veceras nismo jeli, samo smo popili kaficu na ELP pumpi 
Jos samo da napises da ste vecerali integralne kifle.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment