da se vrnemo na temu. ovako, u sadejstvu sa dragim na srijem , dosli smo do zakljucka da nema potrebe da tovarimo celu skaru sa sve lozistem vec cu doneti samo resetku koje je btw, 50x80 a loziste cemo napraviti od cigala.
zarkovo, fala bogu, puno gradilista pa cemo ove karane katarince i eklipse da posaljemo u stetu da pazare po koju ciglu ako ih cuvar ne ufati.
pored te resetke, ja mogu da ponesem jos jedan onaj mali od prosli put ako bude potrebno za ispomoc a i japanx ima onaj "krsteni" sa ocilom poto je sa njega rostilj najsladji ajde ako ima neko neki predlog jos sta i kako pricajte. da li ce nam ova resetka 50x80 biti dovoljna ili sta...???
Videću šta je ostalo u frizu od prošle sezone ako ima još mlevenog, mrzi me sad da spremam, lovostaj je i nemam vremena osim ako neki sam ušeta u dvorište
i nose zercovi puške samo da se zna, bilo u grupi prošle godine nekih novih obučenih kao lovci..kad potprašismo zeca ovi naši utekoše
de da ga nadjemo bre... jedino da navatam ove madmax ganfere po kraju pa da izmaltretiram jednog da nam preveze. placanje nije problem, flasa dve piva zavarsavaju to...
jes' pa da ti ukradu i prodaju u staro gvozdje.. rizik je prevelik!
Comment