ja sam video koliko ima debelih i resio sam da im ne otimam te sam pojeo sam samo shes' cevapa, i to bez 'leba, jer ga nije bilo
FOTKE I UTISCI SA I CBC SKUPA 2008
Collapse
X
-
Ma idi bre, koji lebac, nisam ga ni vid`o. Čak si polupao i one pogače kukuruzne što sam doneo, i za koje sam se iskreno nadao da ću okusiti bar maloOriginally posted by Boki poloShonsi ili skijas ne znem ko me je prozvao ne mogu vise da listam, ja sam polupao cevape jer ste vi uzeli sav lebac koji je bio
Comment
-
-
bas mi je drago sto ste se super proveli i naravno jos draze sto su se drugari sa Fiat/Lancia dela foruma odazvali u velikom broju ( nisam ni sumnjao jer gde je meze i za popit` tu su drugari )
Nego bre citam i svaki post je kontradiktoran predhodnom...
@ brate minli sto je bilo rostilja na tone...
@ uzeo sam pola cevapa i deteline kolko sam mogo da izedem
@ ej bilo mi je muka od kolicine rolovanih krmenadli u cevapu sa slaninom...
@ oteo sam jednu kosku od dzekija ali me je izujedao kada sam hteo da mu maznem masnu krpu i onaj komad slaninice za podmazivanje...
Jedino se svi slazu u tome da je drustvo bilo extra i da su se od polaska, preko dolaska i do odlaska svi super proveli
Comment
-
-
[quote=uglavnom_bezopasni][quote="TRIO_driver":2xvhkud0]Ako mislis na HCS, one se kupuju, jedino HCS clanovi dobijaju popust.[/quote:2xvhkud0]Originally posted by "uglavnom_bezopasni":2xvhkud0Promotivne majce nismo dobili
, sve ostalo ok 
Ja sam mislio da su to one majce na kojima ima reklama sponzora, onda bi to trebalo da se poklanja, neću valjda da platim i još da reklamiram nekog?!?
[/quote:2xvhkud0]
Nema to veze sa mnom, to je vlasnistvo HCS-a, tako da njih treba da pitas da li daju za dz...
@ICECUBE: Znaci, nikad vise ne sledi auto sa BGD tablama, a?
kad si ozezio, bre, jedva sam te stigao...
A tek SLR, nameracio se junak na junaka, Yugo na GSP, pa mila majka se spomenula, a mi sve gledamo...
Comment
-
-
Mesa je bilo ko drva ali kao i uvek svi odale pola vekne hleba i prave grozomorni sendvič a onda im je blam da ga napune mesom ili je vrelo pa hleba nestane a mesa ostane ko drva. Dokaz je da se onaj sirotan mučio još bar sat vremena da ispeče ostalo meso ali nije bilo leba. U obližnjoj radnji smo Kanarinac i ja kupili poslednej zalihe hleba i doneli. Učinili smo dobro delo jer smo dozvolili nekom lokalcu da uzme jednu veknu a sve ostalo mi
Osvrt na Saleta i šveps će biti kasnije
Comment
-
-
-
kako to obliznje radnje?
pa toliki tedeijovi, geteijovi ( citaj hgteovi, jtdovi )... oni su sa "obliznjim" na prs u dup* i vise od toga...
trebali ste da banete u neku pekaru i pokupite sve sa prodavacicom i onim djevrecima sto stoje kao ukras a jos ih je deda Mile poznati pekar pravio
a to za kilo leba i pola cevapa mi je dobro poznato... samo sto ja uvek kazem da sam na Atkinsonovoj dijeti i zderem samo krtinu bez leba...
Sl put bi moglo da se razmisli o jagnecini ili nekoj prasecini i da se rolne pa kom trtica kom glavica....
Comment
-
-
Nisi ti jedini Sale i nisam mislio na tebe ali kad se već javljaš onda znam di je ostatak, i treba da ti je mukaOriginally posted by SashaHebeni shveps, jos uvek me muci kiselina od njega

Ja sam pošteno podelio tulumbe pola vama pola meni
Comment
-
-
E stvarno nisam znao da misli na tebe,a naravno da te znamOriginally posted by Boki polo
Pedja coach, znas me ti mnogo dobro od ranije, veruj mi
Nego mi nije bilo jasno kog Bokija spominje SRI?
A gde su bili ostali..bash sam mislio da cu vas videti ,pa da poprichamo malo o svemu..da se zezamo,a i da poprichamo o ozbiljnijim stvarima,vezano za VW-clubove
JUST SHUT UP AND DRIVE VW!!!
Comment
-
-
Pedja sto se tice price za to,hvataj Dekija Hackera sa borom, a ne mogu da verujem da me, jer smo nas par sa loptom po prilicno divljali pored kola
Kao sto rekoh nebitno je sve to da ne trujemo temu, opusti se i uzivaj.
Skijas posto vidim da ne priznajes da si pojeo sav hlebac onda sta da ti kazem mnogo si spor
,
.
Nego u jednom trenutku sam uleteo u debatu sa starijim clanovima foruma, dora,bond sri,.......... i kao malo da ih isprovociram ili od svega toga sam dobio cusku i pedala na fudbalicu, matorci ko matorci
,
,
Salim se ekpia za sve pare pozdrav svima koji su bili na rostilju!!!!!!!!
Comment
-

Comment