FOTKE I UTISCI SA I CBC SKUPA 2008
Collapse
X
-
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
[quote=TRIO_driver]Originally posted by "uglavnom_bezopasni":u6fwq96sPromotivne majce nismo dobili, sve ostalo ok
Ja sam mislio da su to one majce na kojima ima reklama sponzora, onda bi to trebalo da se poklanja, neću valjda da platim i još da reklamiram nekog?!?Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
mene treba stvarno ubiti. ima li zainteresovanih za tu operaciju???Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by J0HNNYal znam da serpu nikako nisam mogao da napunim a bilo je i ljudi koji su sami skidali sa zice pa su se zalili da je meso zivo, a i onaj tarzan doneo zaledjeno meso celava mu keva !
Usput, ovi paker majstori su oteli nečiju viljušku za roštilj i strpali je u šerpu.. Neću navesti kako izgleda da se ne jave "vlanici"
e ovako ja sam vlasnik te viljuske za rodtilj
opis drvena sa vezicom.
sto se tice skupa prvi put sam bio ,upoznao dosta ljudi i video dosta lepih kola.
ali sto sam se napekao cevapa uzivotu ih nisam video vise.
bilo je odlicno i nadam se da ce sledeci skup biti jos bolji
i malo vise hleba da bude
Comment
-
-
Au alste se ispisali svaka cast! Skup nikad veci, extra je bilo nema sta, ali mali zverko, luka t i tu jos neki klinci is kraja su cudo, da ne bese kanija koji ortak sa malim Alexom izgibe s njim(koji me djavo i terao da se s njima kacim
)
Sri, Boki je bio najaci igrac samo sto niko nije hteo snjim da se igra
Pedja coach, znas me ti mnogo dobro od ranije, veruj mi
Shonsi ili skijas ne znem ko me je prozvao ne mogu vise da listam, ja sam polupao cevape jer ste vi uzeli sav lebac koji je bio
Comment
-
Comment