imam ja jedan predlog... da sledeci put napravimo varijantu sa nick-ovima da se zna ko je ko.. neko parce papira sa odstampanim nick-om svakog juzera koji se prijavi na skup... moze da bude i blanko sa raklamom cbc pa sami markerom upisujemo nick
dobra je to stvar jer ima gomila ljudi koji se znaju preko foruma ali se ne znaju licno a sad da se raspitujem ko je ko, ne pada mi na pamet.. jos mi je gore da se predstavljam kao "japanx"
Ma piva je nestalo za pola sata, nisam mogao da verujem. Onda je Eon iz shteka izvukao jedno, pa litle i to je bilo to. Shunjao sam se po livadi trazeci jos koje preostalo ali nista i onda sta cu, uzeo sam shveps
skup je bio super, i dolazak do istog mesishte moram posebno sa pohvalim roshtilj majstori svaka chast!
i Fikijevog dzukca koji jurisha na dechicu sa loptom
Ma piva je nestalo za pola sata, nisam mogao da verujem. Onda je Eon iz shteka izvukao jedno, pa litle i to je bilo to. Shunjao sam se po livadi trazeci jos koje preostalo ali nista i onda sta cu, uzeo sam shveps
Druzis se sa pogresnim ljudima, sta da ti kazem... Oko mene je uvek bilo 2-3 konzerve piva, a ja nisam mogao da pijem
Comment