E momci,pa oni su stalno pored mene kada sam na netu,a Nosketov(marsovac 600F) komp skuplja prasinu.I onda me smaraju da im trazim slike i pokazujem ostale zanimljivosti na sajtu.Stalno pricaju o 14.,a kada sam im pokazala majice kluba bili su odusevljeni.To cemo Vas sve pitati u subotu,oko clanarine kao i za velicine majici jer nam za Debelog treba jedna 2-3 extra large.
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Pozdrav dobri ljudi, ja sam Jovan imam tacno 30 godina, privatni preduzetnik po zanimanju ako to moze da se navede pod zanimanje, nadam se razmenjivanju iskustava na ovom forumu.
UUU kakav uvod pozdrav za jos jednog clana italijanske bande(najzad resio da udomi nemca)
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Znam ovu Calibru iz Nisa (mislim da je jedina sa bugarskim tablama)....a mislim da sam bio i kod tebe jednom s drugom, prosle godine. Trosarina, jel tako ? Nisam znao da si presao na Nitro
Comment