Pozdrav svima!
Drago mi je sto sam vas pronasao! Nadam se da cu uvek dobiti informaciju koja mi zatreba. Inace, za desetak dana cu postati vlasnik astre 1.7dt
Pozdrav svima na CBC forumu, a posebno SAAB druzini, jer su me zarazili SAAB virusom. Za sad nevozim Saab, ali bice i to.
Zovem se Dusan i zivim u Adelaide, Juzna Australia
zovem se nemanja iz bgd imam zelenog taunusa 71 i veliki sam ljubitelj starih musce amera . pre taunusa sam imao capri 73 sa 68000 predjenih i mini 1275. pozdrav svima
pozdrav svim ljubitejlima automobila, zovem se dalibor, imam 30 god. i vozim kadetta 1.6 lim. uclanio sam se jer mogu dobiti korisne informacije o problemima oko vozila i neke novine oko enterijera vozila koje voznju cine zanimljivijom i udobnijom. pozz.
Zdravo, ja sam Andreja (musko) , '90 godiste, zivim u Vrcinu, volim automobile, ekstremni biciklizam, kamione... Znaci, sve sto ima tockove. Trenutno nemam auto, ali bih pozeleo sebi jedan e34 520i (pusti snovi) Clan sam i TuningStyling foruma (ne posecujem ga vise), BmwClubSerbia, Bmw klub Zrenjanin i britanskog gti-6.co.uk foruma. Toliko, za sada. Pozdrav svim clanovima.
Comment