Celo...sa nase ce biti. Svakom treba dati drugu sansu...izgleda da ste resili da se uozbilljite. Ako jeste dobrodosli ste, a ako se spremate da nesto kuvate bolje odmah idite
pa bih najlepse zamolio nadlezne da mi ne brisu postove koji se NE KOSE SA PRAVILNIKOM i da ne provociraju i sve ce biti u redu.
S moje strane ispostovano, a nadam se i sa vase.
CHELIC
Ovo je soba za predstavljanje i obično se poželi dobrodošlica. Rečenica da nadležni ne provociraju nije dobra za početak saradnje.
Nedležni odredjuju pravila a ne provociraju. Pridržavaj se pravila i sve će biti ok. Ovo ne treba da ode u polemiku, sve je rečeno.
Zhelim dobrodoshlicu svim novim forumashima! Na pravom ste mestu, postavite CBF kao svoj homepage i ne menjajte kanal...
@niguel: drago mi je shto si ispunio sebi zhelju, ali shta bi rekao da si auto chekao i trazhio kao ja - svih 6 i po' meseci? Alfa sekcija te ochekuje...
Pričao sam Afistima o tvom auto i iz prve su pogodili koji je model na osnovu mog stručnog opisa: kupio čovek alfu kao player samo kraću
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Zhelim dobrodoshlicu svim novim forumashima! Na pravom ste mestu, postavite CBF kao svoj homepage i ne menjajte kanal...
@niguel: drago mi je shto si ispunio sebi zhelju, ali shta bi rekao da si auto chekao i trazhio kao ja - svih 6 i po' meseci? Alfa sekcija te ochekuje...
Uzhivajte u forumu...
Nisam je cekao toliko, ali sam imao uzasan maler da mi se otvori hauba u toku voznje, pa sada moram sto pre da je dovedem u normalno stanje jer ne mogu ovako da je gledam!!
Bojan iz Zrenjanina, 35 god, vozio od svoje osamnaeste svašta i to po mnogo kilometara, u svom posedu bili: 101, y-55, florida 1.3, renault 4, a u porodici se voze i golf 1D, Corolla 1.6.
Trenutno vozim Fiat Punto mk2b, 2004, 1248ccm multijet
Comment