Uglavnom, dolazim iz Zagreba, redovni ovisnik auto-foruma, pa rekoh da navratim i ovdje, za prvu ruku da stavim slike drugarima iz OPCS-a sa njihovog drugog skupa koji je bio u Beogradu.
Auto? nekad se vozila vectra, sad se vozi Calibra koju sređujem zajedno sa dragom
Par slika vectre...
... i mali filmic da vas upoznam sa gospodičnom Calibrom
Zovem se Dušan Stojković, 35 godina, oženjen, živim na Noom Beogradu.
Po struci sam mašinac.
Od "mehanizacije" posedujem Kadett-a 1.3 '87-o godište. Obzirom na godište pomenutog, imao sam prilike da često zavirujem pod haubu ili pod auto, tako da bar znam na kojoj strani je motor a na kojoj je auspuh. Za ostalo... pa, zato sam se i učlanio
Ja sam Mirjana iz Novog Sada, vozim šta mi stigne pod ruku a ukoliko neko može da mi pomogne da pronađem ukraden polo 1,2 2002 sivi ....... jako lep, neka mi se obrati. Pogotovo pravnici bi dobro došli pošto imam osumljičene za krađu ali normalno ne mogu da dokažem dok ne nađem kola, a kako ja to sama da uradim (nije da nisam pokušala). Sve u svemu svaka pomoć je dobrodošla.
Ja sam Danijel iz Novog Sada,Rodjen 1982 g. u BiH
Imam Yuga koral In 2007 god.
Ovde sam zbog ljubavi prema kolima i da naucim malo kako da ih odrzavam.Sve sto znam rado cu podeliti sa vama.
Znate kako kazu : Nijedno Pitanje nije glupo, to je pitanje na koje je najlakse odgovoriti.
Ja sam Cawela iz Nisa.Imam Alfu 166 2.0 V6 i Alfu 75 3.0 V6. Od skoro sam i clan ARCS i drago mi je da postojite.Vreme uglavnom provodim kao mesija Alfinih automobila ali to je u Nisu gotovo nemoguce,jer ovde su nemacki automobili zakon(dok ne stanemo na crtu).Posle je kasno ali sta da im radim.Jedva cekam Vas prvi skup,na kome cu nadam se doci sa obe Alfe.Moj telefon je 063 8610410 a mail maserati@neobee.net.pa ko voli dobrodosao je.Na zalost istina je da sto juznije to duznije ali ja dajem sve od sebe da bar malo edukujem ovaj narod. Ciao svima a uskoro saljem i slike.
Comment