Pozdrav svima ja sam milos iz NS-a, vozim caletovog vw pola 1.9 sdi...bljak slow diesel injection ali me sluzi dobro za db.... a u januaru cu da sednem u neki normalan auto
Pozdrav svima ja sam milos iz NS-a, vozim caletovog vw pola 1.9 sdi...bljak slow diesel injection ali me sluzi dobro za db.... a u januaru cu da sednem u neki normalan auto
Pa kad je dizel i ima jak alternator(dusu dao za ziku) ima nas jos db-ovaca ovde skokni na audio sekciju poz
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Muamer Delimedjac, 33 god, radim u zdravstvenom centru u Novom Pazaru kao ekonomista. Prije 2 godine sam kupio svoj prvi auto, Skodu Feliciu 65 LXI, 1.3 poluajnspric, a prije pola godine sam cuo za ovaj forum i od tada vas verno pratim sa svim temama. Kako nemam dovoljno iskustva, moja registracija je bila odlozena kao i samo ucestvovanje u temama. I ja sam jedan od onih koji su ugradili autogas.
Toliko za pocetak, trudicu se da se i ja ukljucim u rad foruma.
Pozdrav svima iz hladnog Pazara.
Zovem se Nebojsa iz Sm. Palanke sam, vozim Audi s4. Obozavam tuning i styling auta. Pokusavam da sredim svoj auto da ide brze i da izgleda bolje.
nadam se da ce te mi u tome pomoci!
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Eto kako red nalaze da se i ja predstavim.
Zivim u Subotici,Vrbasu i Novom Sadu.
Imam 22 godine.
Apsolvent sam Automatike i Robotike.
Vozim Opel Astru 1.6i Karavan 1992 god.
Vozio sam:
Licno-Renault 5 i Zastava 101
POslovno-Mercedes S 500 94 god. i Mercedes SL 300 95 god.
Na kvarnjaka (pozajmnicu za svaleraciju)-Mnogo modela,a najsvetliji od njih je Mazda RX8.
Toliko za sada.
Comment