...caozzz svima,ja sam Andrej (Aki... ) iz Bgd-a,vozim Yuga,volim automobile i vec dugo znam za ovaj forum pa rekoh da skoknem i ja...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
vozim vecc deset godina, i moj prvi auto je bio
Renault clio 1.2 rn, energy.
Jeste da je bio 1991., ali sam ga ja urnisao.
Nije imao merac temperature motora pa ga ja malo pregrejao.
Nakon toga sam pressao na Hondu CRX 1989. 1.6, 16v, ED9,
i kao da sam se ponovo rodio.
Vecc cetiri godine vozim pomenuto vozilo i iz dana u dan sve
ga visse volim. Da mi ponudi neko sad golfa peticu u zamenu
ja bi reko> neka brate hvala.
Ljubav prema tom vozilu se rodila kada sam ga prvi put upalio
i cuo taj bezobrazni zvuk.
Sa izgedom sam imao malo problema jer su otpadali delovi krila sa njega.
I ja sam poceo svoj mukotrpni rad oko sredjivanja koje traje vecc 4 godine.
Prvo KN, posle remus top, pa limar *losa iskustva, potom spojleri
pa farbanje.
Morao sam za promeniv volan jer je njen kao da voziss kamion.
Uzeo sam neki FK od 50 eura i jako sam zadovoljan.
Prilicno je mali, pa je malo tessko za manevar pri okretanju,
ali sam ja odlucio ipak da ga zadrzzim zbog oseccaja same vozznje.
Pa ako nabacim malo missice, bozze moj , joss bolje.
Pa onda alu patosnice, itd.
Dao sam silne pare, ali mi se ipak cini da nisam ni poceo,
to mi nekako najgore treba mnogo para.
"Dobro vece "( ovo treba da zvuci kao Toza vampir iz Crnog Gruje)
Dosao sam da ( po stare dane) naucim nesto o shasijama i to cevastim ali ne za male brze autmobile vec za neke terence
To u svetu izgleda ovako http://www.rhinobuggies.com.au/images/S ... ssis_3.jpg
a kod nas bi osnova bila Lada Niva
Pitao sam neke koji znaju sta rade i bilo bi dobro da popricamo o tome .bar dok traje letnji odmor
pozdrav svima
kosta
Cao zovem se Bojan i pravo da Vam kazem nemam pojma kako funkcionise forum ,jer ga nikada do sada nisam koristio,ali probacu da se snadjem.
Vlasnik sam FIAT-a 132 iz 1978. ali bih vrlo rado postao vlasnik jedne 75-ice.Nisam je vozio ,ali ono sto sam nasao na net-u deluje obecavajuce.Kupio bih 2.5 v6 Milano s tim sto bih taj motor ipak zamenio sa 2.0 TS.Posebno me interesuje mogucnost ugradnje tog motora.
Ako neko zna nesto o tome ...
Cao ja sam Goran i volim sve sto vole mladi (iako vise nisam nesto mlad), znacke i markice sam prestao da skupljam a i lenj sam nesto za dopisivanje.
Ne vozim nista al se nadam da cu uskoro, a u vezi toga vrlo korisne savete citam na ovom odlicnom forumu.
Pozdrav svima!
Evo da se predstavim,kad je vec pravilo da se nesto I napise odmah.
Imam 30god.I zivim u Puli.
Uskoro idem na registraciju sa alfom sprint,pa sam na preporuku prijatelja dosao na ovaj forum da vidim sta se dogada u svijetu,a osim tog poslat cu I slike kad skuzim kako.
Pozdrav ekipo"merda ze merda".
Pozdrav svima, Ja sam Nenad iz Bgd-a, vozim Mazdu 323f. Verovatno je neki znaju, to je ona sto dolazi u Pa i kod CK bez branika duze vreme, ali ne zadugo!!!
NA zalost u naslovu na pocetnoj strani nema imena mazda, ali nema veze, popravicete to!!!
Comment