Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
pozdrav svima,manje-vise sam upucen u forum,jer par nedelja ga listam,zbog tehnickih problema nisam mogao da se logujem iako sam dobio aktivacioni mail.kakogod vlasnik sam alfe 33,zagrizen alfizmom odavno...jos jednom pozdrav i cast mi je biti deo CannonBall-a
Pozdrav svima zovem se Vladimir Arandjelovic zvani Panther iz Pozarevca imam 23 god.i mnogo volim automobile narochito modifikovane.Porez toga hobi mi je i surfofanje netom i paitball.I da nezaboravim imam pezo 206 2004 god. koged sam pocheo da modifikujem.Poz BY BLACK PANTHER
Zdravo svima! Ja sam Vladimir Ziglin is Skopja,Makedonija.Volim automobile,nikad nisam pratio forume ovakvog tipa sve dokle nisam kupio
svoj auto s kim imam raznorazne probleme.Ovo je mnogo bolji nacin doznati nesto o problemima s autima nego slusati sture informacije koje vam prodaju neki majstori.
Inace ima 35 godina i zaposlen sam kao programer.Vozim VW Lupo 1.4 16 v 55Kw 1998g 101000KM.Znam da sto manje opterecujes sebe raznim zvukovima i glupostima oko svog auta to manje imas problema , ali los odaziv gasa ...TO NE MOGU DA PODNESEM!!!
Cao!
Pozdrav, zovem se Goran, iz Beograda sam. Vec sam upoznat sa radom 4uma, citam ga nekih 15-ak dana i evo sad sam resio da se registrujem.
Vozim Renault Lagunu '97 1.8 8v (strasno mi nedostaje jos tih 8v )
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Pozdrav forumaši, ja sam Slađana... O daaaa, još jedno žensko za volanom - godinama sam vozila SEAT Ibizu, sada sam za volanom Peugeota 206. Ranije sam uživala u oštroj, a sada u udobnoj vožnji - godine valjda uzimaju danak
Comment