Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • radojicamali123
    CBC Početnik
    • 29.03.2007
    • 1

pozdrav

pozdrav za sve clanove ovog foruma...

evo i mene da se prikljucim ovom gigantskom forumu kako zbog primanja prve pomoci za vozilo tako i za davanje iste ako sam u mogucnosti...

inace student sam iz beograda i kad se dokopam caletove astre malo je i provozam,ali uglavnom vozim "peske" ili gsp.ali bice jednog dana...

pozdrav

Comment

• nikolabc
      CBC Početnik
      • 30.03.2007
      • 2
      • brcko

ovo je orva poruka

pozdrav svima. Zovem se Nikola kakosto i pise u user-u i iz Brckog sam, `79 godiste. Elektrotehnicar i dipl ing geologije. Dosta dobar forum, puno sam tekstova dosad procitao i drago mi je da ima ljudi koji hoce da podele svoje znanje sa drugima. Vozio sam do skoro Opel Asconu 1.8 gti, ali sam je prodao i sad sam kupio Fiat Stilo 1.6 16 v. Dosta se zanimam za tehniku i volim sam cackati oko svog auta i sve da znam kako sta funkcionise.

Comment

• ninoslav
        CBC Član
        • 30.03.2007
        • 21
        • Zajecar

novi clan

Ja sam Ninoslav Pajkic `78god , Zajecar , trenutno vozim ford eskort 1.6 16v
        i toliko neznam sta jos reci , pozdravljam sve clanove izgleda najboljeg sajta za automobile koji sam ja nasao do sad..

Comment

• MM-79
          CBC Početnik
          • 01.04.2007
          • 3
          • <<Shabatz>>

pOz 4all...Miroslav, 27godina, Shabatz, vozim Fiat Punta II i Marea-u eto dosta od mene...

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Dobrodosli na CBC forume!
            Uzivajte.
            Power of dreams !!!

Comment

• pbogdanovic
              CBC Član
              • 15.09.2006
              • 22

Da se predstavim

Dobar dan svima, ovo je valjda obavezno pa da se predstavim. Vozio sam Mercedes do sada, prelazim (ili pokusavam da predjem) na Lanciu, zivim u BGD i uglavnom se vozim po gradu.
              KULTURAN?

Comment

• Lanee
                CBC Senator XXL
                • 30.11.2006
                • 488
                • Beograd

Hehe

dobro doshao i svaka chast na izboru naslednika Mercedesa, ipak je Lancia bolja
                Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
                To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• pbogdanovic
                  CBC Član
                  • 15.09.2006
                  • 22

Pa sad, bolja... Drugacija je svakako a da li je bolja ili losija to cemo tek da vidimo.

Ali vec sada vidim da je uzasno tesko naci dobru Lanciu, one dobre se prodaju brzinom svetlosti.
                  KULTURAN?

Comment

• raja
                    CBC Početnik
                    • 22.03.2007
                    • 6
                    • Obrenovac
                    • passat 32b

raja

moje ime je dragan zivim u obrenocu volim da bucim i popravljam automobile pa zato vremenom postanu krsevi
                    sreca da postoji ovaj forum da nesto i naucim i jednog dana napravim auto

Comment

• IgorBGD
                      CBC Član
                      • 01.04.2007
                      • 74
                      • Novi Beograd

Cao svima, forum je stvarno odlican

Planiram kupovinu neke makine od oko 7-8000eur, pa resih da i ovde pokupim koju informaciju... Trenutno se dvoumim izmedju BMW i neke Alfice 156, videcemo vec

Pooooooz!

Comment

• 230
                        CBC Senator XXL
                        • 02.04.2007
                        • 775
                        • Semberija

155+75=230

Evo, dobili ste jos jednog clana, inace ponosnog vlasnika jedne 75 i jedne 155.
                        Sa prvom muku mucim vec 4 godine, a drugu sam kupio pre 4 dana.

Prva (koja je pravo Frankenstajnovo cudoviste) ima sasiju od 1.6 IE iz 1990. i neki 1.8 motor. Koliko se secam, kada sam kupovao karike za njega pre neke 4 godine, kada sam je tek kupio, nakon brojnih koje nisu odgovarale na kraju su pasale one od 1.8 turbo. Motor nema turbo, ali zato ima dva karburatora.

Druga je 155 1.8 Twin Spark 8v iz 1995.

O problemima sa njima u nekom drugom topic-u.

Ziveli!
                        155+75=230
                        VIVA LA VITA!!!

Comment

• Sasha
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 4126
                          • Novi Sad

Dobrodosli.
                          www.arcs.org.rs/forum

Comment

• simke
                            CBC Početnik
                            • 26.03.2007
                            • 1
                            • Vrbas - Boostograd

Prvo bih pozdravio Sve obožavatelje mirisa gasa, nafte i benzina ...
                            takodje i raznih ulja i maziva za motore ...
                            pa i pivo se tu nekako uklapa, naravno posle dobrog vina

Posebno poštovanje onima ?iji se snovi šire i napreduju progresivno s' potiskom izduvnih gasova i žestokim pritiskom na papu?icu gasa ...

Sad nešto i o sebi ...

Rodjen sam i rastao najbitniji period (do 4. godine) na jednom od ba?kih salaša,
                            ta po?etna okruženost prostranstvom odredila je default stanje duha, kao i sva moja kasnija tumaranja umetni?kim, pa i nekim drugim vodama ...
                            u najranijoj mladosti su pronašli tragove terpentina, tuša i lanenog ulja u mojoj krvi ...
                            šum reka i nestašne ribice su mi oduvek podizale nivo adrenalina, tako da nikada nisam uspevao da im se zadugo opirem i da ih zaboravim na neki ozbiljniji period ... za taj deo zaludjenosti uveliko je kriv moj stari koji me je vukao sa sobom na razne ribolove još od pete godine, i uspelo mu je, definitivno ...
                            u moj život najkvarnije su se uvukli ra?unari, onako kurvanjski su se ušunjali kroz moje sklonosti ka idejnom oblikovanju, pokazuju?i mi kako je sa njima sve lakše i brže ...
                            u suštini nikada nisu uspeli da me totalno zalude, bez obzira na svo moje dugogodišnje bavljenje njima još uvek prve skice radim u olovci a njih i dalje smatram najobi?nijim alatom ...

Odakle ja na ovom forumu?

Pa, moglo bi se re?i da sam se zatekao ovde zahvaljuju?i crnogorsko-mafijaškim vezama ...
                            a kum je naravno Boost.

Comment

• BOOST
                              Founder - Admin od Začetka
                              • 29.09.2004
                              • 8726
                              • Gislaved//Sweden
                              • SAAB 9000 AERO R; SA

Pozz simke i ostali novi chlanovi
                              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                              move your mind

Comment

• ljutaguja93
                                CBC Veteran
                                • 26.04.2006
                                • 158
                                • Blokovi

Dobrodošli
                                Živi i pusti druge da žive!
                                ---------------------------------
                                Suza 1.3 MMK - moj mili krš!

Comment