Pozdrav svima! Moj ljubimac je Yugo 45 (89god.). Kupljen pre par dana, inace moj prvi auto. Nisam neki poznavalac automobila, na ovom forumu sam nasao dosta stvari koje su mi pomogle.
Pozdrav svim clanovima !
Zovem se Nikola, rodom sa Zvezdare, a onda nicim izazvano, odem u selo Pozarevac.:lol:
Zadovoljstvo je biti clan jednog ovako interesantnog foruma gde sam citajuci iskustva drugh starijih clanova vec naucio ponesto. Trenutno vozim Opel Corsu 1.4i '90g. i prezadovoljan sam citavih 6 godina
Pozdrav svim clanovima i organizatorima ovog foruma.
Kao visogodisnji ljubitelj Opela, silno sam se obradovao kada sam video da postoji ovakav forum na net-u.
Pozdrav, narode,
ajde da upotpunim Honda drustvo, iako ne bih bas rekao da nas nedostaje ovde.
Doduse, moj Civic je skroman i dobrano zasao u godine, al' svejedno...
Ako sam dobro skont'o, ne bi bilo lose da na Honda forumu stavim fotke, vidimo se tamo.
Inace, ajd' me uputite koje su teme gde bih mogao da pratim neke oblike socijalizovanja ljudi sa Honda foruma.
Znam za opciu 'search', al ako mi date neke smernice, lakse ce ici...
da se i ja predstavim kako kućni red nalaže.
Milan Sekulić, 1976, obećavao ovaj "upis" i kanio se par meseci, pa me nedavna (konačna) kupovina novijeg automobila dodatno motivisala.
Poseban pozdrav Hondi, uz molbu za oprost što ipak ne uzeh Hondu već pređoh na "Mazgu" . Šta ćeš kad su Honde deficitarna roba na ovim prostorima, a malobrojni vlasnici bezobrazni sa cenom kad dođe do prodaje. No (donekle) ima to i svoje razloge.
No, dobro prođoh, 130 KS je nova ergela pod haubom. Nije preterano mnogo, ali je zato (reklo bi se pravih) 105.000 km na cajgeru ono što me raduje i konačno probijena barijera od 6 g. (ubili me ovi od 10+). Još sad da vratim dugove i biću zadovoljan .
Inače opis makine (jer zato smo ovde) je kao što sledi:
Mazda 323F 2.0 sportive
2001 105.000km 130 ks oko 170 nM
Postaviću i slike kad naučim kako se i to radi.
Automobili ubrzavaju do 100 km/h za manje od 10 s. Sve ostalo su prevozna sredstva.
Comment