Osecajte se kao kod svoje kuce, dok vam forum ne postane druga kuca
Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pozdrav svim clanovima !
Zovem se Nikola, rodom sa Zvezdare, a onda nicim izazvano, odem u selo Pozarevac.:lol:
Zadovoljstvo je biti clan jednog ovako interesantnog foruma gde sam citajuci iskustva drugh starijih clanova vec naucio ponesto. Trenutno vozim Opel Corsu 1.4i '90g. i prezadovoljan sam citavih 6 godina
Comment
-
-
Novi Hondas
Pozdrav, narode,
ajde da upotpunim Honda drustvo, iako ne bih bas rekao da nas nedostaje ovde.
Doduse, moj Civic je skroman i dobrano zasao u godine, al' svejedno...
Ako sam dobro skont'o, ne bi bilo lose da na Honda forumu stavim fotke, vidimo se tamo.
Comment
-
-
Drug chlan - Sekula
Dobar dan dobri ljudi,
da se i ja predstavim kako kućni red nalaže.
Milan Sekulić, 1976, obećavao ovaj "upis" i kanio se par meseci, pa me nedavna (konačna) kupovina novijeg automobila dodatno motivisala.
Poseban pozdrav Hondi, uz molbu za oprost što ipak ne uzeh Hondu već pređoh na "Mazgu"
. Šta ćeš kad su Honde deficitarna roba na ovim prostorima, a malobrojni vlasnici bezobrazni sa cenom kad dođe do prodaje. No (donekle) ima to i svoje razloge.
No, dobro prođoh, 130 KS je nova ergela pod haubom. Nije preterano mnogo, ali je zato (reklo bi se pravih) 105.000 km na cajgeru ono što me raduje i konačno probijena barijera od 6 g. (ubili me ovi od 10+). Još sad da vratim dugove i biću zadovoljan
.
Inače opis makine (jer zato smo ovde) je kao što sledi:
Mazda 323F 2.0 sportive
2001 105.000km 130 ks oko 170 nM
Postaviću i slike kad naučim kako se i to radi.Automobili ubrzavaju do 100 km/h za manje od 10 s. Sve ostalo su prevozna sredstva.
Comment
-
-
Dobrodosao Sekula....bilo bi dobro da predstavis auto u automobili clanova jer mislim da je vredan komentara.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment