Elem, evo da se i ja predstavim .
Od skoro sam postao ponosni vlasnik jedne Alfe 145 1.8TS, s' obzirom da sam ranije vozio zastavu 101 i uglavnom tako neku klasu prevoznih sredstava (normalno je da ne kazem automobil jer to i nisu bili izuzev suze) nisam se ranije uclanjivao na forum mada sam pratio sta se desava.
Inace sam 77 godiste i iz Beograda sam.
Evo ga i ja medju vama,ovo ce biti shorty verzija jer sam se malopre ispisao i sve greskom obrisao,dakle-Zovem se Danijel,iz BGDa sam,od skoro vozim Alfu 155 2.0 16v ts,bice tu slika,pozz za sada pa se chukamo na forumima.
"halo,Bing ovde,kako si...hm...aha...,nego...imam neku robu jevtino pa..."
VECTRA B 1.6 16V
Pozz svima.Imam 23 god vozim renault megane coupe 98' inace gotivim alfe tako da me u skorije vreme mozete videti u nekoj alfi.Inace dugo sam vozio Opel GSi tako da ako nekom treba neki savet u vezi tog auta tu sam.
Evo forumasi, imate jos jedng zaljubljenika u Alfe. . .
Inace imam 16, u septembru 17godina. . . . Odusevljavaju me automobili, njima se mozda bavim godinu dana, a najvise sam o njima naucio citajuci casopise. .. Za sada poznajem dosta marki i sve njihove modele i naravno motorizaciju. Od skoro mi je Alfa postala auto za respekt. ..
Inace imam u planu kupovinu 156ice najverovatnije, polovne, ali kad stigne dozvola. . . . Moj tata ima devizu, novo je novo, i svidja mu se Peugeot 307, koji je i meni zapadao u oci, ali. . . . Rekao sam, ko ga *ebe, zivi zivot, jednom se zivi, i ja cu Alfu. . . . .
Izvinjavam se moderatorima, na psovkama u mom prvom postu, ali na taj nacin cu najlakse da docaram moj stav, i na sta sam sve spremam da uradim za jednu Alfu.
Jos jednom, pozdrav svima, administraciji, moderatorima, forumasima. . .
Pozdrav za sve na forumu,tek sam sada video da ja uopste nisam aktivirao svoj nalog (a mislio sam da sam caln vec godinu dana),stoga se izvinjavam.
Ja sam Ninoslav,zivim u Bg-u (N.Beograd) '75 god. vlasnik sam Alfe 145
1,4 TS 1998 god.
U proteklih godinu dana sam redovno posecivao ovaj forum i pronalazio resenja za probleme koje sam imao na mojim kolima,tako da imam samo reci pohvale za organizaciju.
Dobro dosli svi novi, molim Vas popunite lokaciju u svom profilu.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
pozdrav iz bosne tacnije mrkonjic grad 19 godina pezo 206
oprema
amp DD Z1
hu pioneer DEH P80MT
woofer 2x alpine R
napojin kablovi audissn 50mm2
toliko za sada upoznacemo se bolje preko price
Comment