Eh da zaboravih ja sam Vladan iz Bora ako..Jos jednom sve najbolje
Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pozdrav svima!
Cao svima, ja sam Ivan iz Nisa, clan sam streetraceforum-a koji nazalost trenutno nije aktivan. Nadam se dobrom drustvu i razmeni misljenja! Ja uvek imam pno pitanja pa se nadam da cu ovde naci odgovore! Imam 27 godina i jos dva usmena ispita do kraja Masinstva!
Toliko od mene za pocetak pa ako vas jos nesto interesuje, pitajte!
Comment
-
-
-
pozdrav svima puntovcima
Preko pretrazivaca sam dosao do vas upravo biram punto II koji bi dosao u obzir da kupim, razmisljam o ELX verziji 1.2 mada nisam siguran da li je 8v ili 16v? U principu ako neko ima iskustva sa bilo kojim priohvatam misljenje i trebam 5 vrata
hvala
Comment
-
-
poydrav,
Upravo sam se uclanio.Inace imam saab 95 aero (12.2000),do sada relativno sve zamenjeno pa cak i polu motor.Ali trenutno problem sa trenjem od motora ili menjaca.pogotovu kad je u rikvercu. Auto je presao 30 hiljada nakon menjanja motora.
Staje savet
SAAB BL
Comment
-
-
lepi pozdrav iz Slovenije, zovem se Igor, 27 god, i vozim Hyundai Accenta, sa 2.0 Hyundai Coupe motorom, a sada i sa Eaton M62 kompresorom, trenutacno u fazi slaganja Megasquirta I na auto.
ukratko cu predstaviti svoj projekt i (sigurno) trebat malo pomoci oko MSa
Igor
Comment
-
-
Pozdrav svima ljubiteljim automobila!
Ja sam Zeljko iz Bg-a,imam 20god. i trnutno vozim Fiat Punto JTD Sporting 2001.
Vec duze vreme pratim desavanja na forumu i konacno da se i ja registrujem.Forum je zaista odlican,ima dobrih tema a i pravih znalaca.
Comment
-
Comment