Pozdrav svima.
Zovem se Dejan i živim u Beogradu. Trenutno vozim mazdu 626 '88 godište i prezadovoljan sam njome. Naravno da bih želeo noviji auto i odluka je pala na opela iz više razloga: cena auta i rezervnih delova, dobar kvalitet itd. pa videćemo.
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
pozdraw na swe ljudowe sa foruma
woleo bi da podelim neka iskustwa sa wama ,ail i da cujem neke dobre i nowe stwari koje ja neznam o kolima
da kazem da se zowem Miodrag 86god, a i wozim opel mantu 86god
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Pozdrav svima, zovem se Predrag iz Beograd i veliki sam ljubitelj automobila a posebno Alfa romea. Trenutno vozim Alfu 164 TS Super. Nazalost nemam slike koje bih ubacio, ali cu se potruditi da je slikam i pokazem ovde.Inace sam ranije takodje vozio isto 164 TS samo stariji model.Zelja mi je 164 TB V6 Super. Jos jednom pozdrav svima, posebno alfistima, i da, poznajem Misu i Aleksu, kod kojih i odrzavam auto, a cini mi se da je Aleksa i ovde aktivan.
Milos 81 god.,lokacija Bezaniska kosa. Vozim golfa 3,bavim se proizvodnjom,prodajom i ugradnjom svih vrsta spojlera,kompletnog stylinga automobila i naravno stojim iza Shark tuning tima. Pozzzz
pozdrav drugarima,
zovem se Dragan, zivim u BGD-u, trenutno nemam auto a(vec predugo) jurim japanca mladjeg od '00-og, pa ako neko ima neki tip, slobodno...
izvinjavam se moderatorima zbog ovakvih komercijalnih poruka.
Comment