Cuogar. Poznajem ovaj sajt dugo ali nikada nisam resio da se registrujem odlucno i da dajem komantare, ali evo sada sam Vas!
Trenutno vozim ocevu mashinu. Planiram kupovinu neke Alfe 155 2.0 TS ili Hondu Civic VTEC...
Pre par dana sam kupio Peugeot 406 2.0 HDI, a pre njega sam vozio Peugeot 405 od koga uskoro moram da se oprostim, iako me je lepo vozio na razna mesta.
Ćao svima. Ja sam Sasa iz Zagreba, vozim vec godinu dana 159-ku 1.9 JTDm, prije toga vozio 6 godina 156-cu. Pozdrav svim Alfistima u Srbiji. Nadam se dobrom druzenju na forumu najdraze nam Alfe
But I'll try to carry off a little darkness on my back Till things're brighter I'm the man in black
Ja se izvinjavam, jel treba da dignem ruku ili mogu ovako razbojnichki?
Daniel Erdeljan a.k.a. Braca iz Malmö-a (Shvedske) Prijavio se da budem drug-chlan jer sam pre nedelju dana kupio Alfu Romeo 155 i tragajuci google-om o alfa klubovima naletih na ovaj sajt...
Trenutno vozim taxi a ranije sam vozio pakete i ostalo shto je bilo da vozi tj razvozi. Do proshle godine sam prelazio cirka 100.000km godishnje - ali vec neko vreme sam se smirio i sada sam od prilike negde na 50.000 :-)
U Shvedskoj zivim od Maja 1997 (Inache rodjen sam u Shvedskoj, odrastao u Srbiji)
Izvinjavam se sto se tek sada predstavljam, znam da nije lepo i stidim se svoje nezrelosti...
Ime je Goran, imam 23 godine, zivim u Beogradu na Dorcolu, i od pre par meseci vozim Cilo III 1.5 dCi.
Inace sam veliki ljubitelj Alfa Romeo-a i Audi-ja.
Poz
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Evo i mene iz BG
Automobil:
Punto 1.3 multijet 51Kw Mk2b
april 2005
Uvežen iz I kao udaren posle samo 6 meseci i predjenih 32000Km
(naravno bivši van)
Prosečna potrošnja Euro dizela (Molove pumpe isključivo)
5,3 (mix)
5,6 (grad)
4.8 (auto-put)
Pozdrav.Evo posle duzeg vremena i ja da resim onaj rebus za registraciju ovog foruma.Nisam znao da uopste postoji alfa club kod nas ,dok me KILLAZ nije obavestio.inace od 96 do danas sam imao oko 25 alfi,i ozbiljno sam se navukao na virus (alfin)Trenutno imam 4 alfe,a sutra sa malo srece mozda i jedna alfetta 2.0 iz 82 sa 80000km stigne u garazu.
trenutno???od 91 zivim u Stockholmu,a inace sam sa Novog Beograda,tacnije BLOK61.Pokusavam i borim se sa ovim INDij.... u Svedskoj,za ime Alfa romeo.Ovde je No1 u vecini Volvo,saab,bmw,audi,i normalno vw.Ali nema veze meni to odgovara ,zato su cene dosta niske,i covek cesto moze da ih menja.
Da vas vise ne smaram,to bi bilo to od mene za sada.
Pozdrav i Respekt svim Alfistima iz Srbije.
Comment