Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zvukoljub
Pozdrav svima, novi član sa svojim svežim oldtajmerom
Taunus '78. Cologne V6 2,0L 90KS. Slike su iz 2004, ali se od tada ništa bitno na Fordomobilu nije menjalo, ni na lošije ali ni na bolje... Jednostavno, dinosaurus funkcioniše
Ono što je meni drago, je da je sve na njemu originalno (farba, tepisi, tapaciri itd), osim prednjeg levog krila - čukano, farbano. U planu je naravno svašta, ali o tome kad stigne na red.
Comment
-
-
Mazda3 - gume
odustao od matore honde, zbog mladjane mazde. zivot je pun teskih odluka. sada sam laksi za kaparu, a na auto jos cekam. nedelju dana je bas puno vremena. nije mi do pisanja, nego do voznje.
da, trebaju mi nove gume, ili prilicno nove - 205/55r16. preporucite neku radnju, prodavca, rasprodaju...
pozz
Comment
-
-
pozdravi iz BG
E pa da se upoznamo,
Ford Probe LX V6 3.0l prve generacije(1990.)
po meni jako lep auto sa specificnom istorijom
ako neko ima slican ili se interesuje za isti, javite se, znam dosta o njima. A i hteo bih jos da naucim.FixOrRepairDaily
Comment
-
-
Astra G
Pozdrav svima,
Pokusavam da resim neke probleme u vezi svojih kola Astra G 1.7DTI '00. Pre dva dana su se pojavili prvi problemi kada sam primetio da je auto ostao bez rashladne tecnosti, unutar boce po zidovima ima crnih mrlja, najverovatnije od ulja. Dolio sam destilovanu vodu koja pri dostizanju radne temperature pocinje prilicno da peni. Proverio sam nivo ulja i on je ok i nema vode u istom.
Sta bi moglo da bude u pitanju, da li je neko imao slicne probleme?
Comment
-
Comment